Ειδήσεις

Η προαναγγελία της 3ης αγωνιστικής

maxresdefault.jpg

Εμβόλιμη η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με σημαντικά παιχνίδια

Τα πέντε από τα έξι παιχνίδια του προγράμματος της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διήμερο (2-3 Οκτωβρίου) και αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Την Τετάρτη (2/10) θα πραγματοποιηθούν δυο αγώνες, με τον Μινώταυρο να φιλοξενεί στον Ταύρο την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, με τις δυο ομάδες να μετρούν μόνο νίκες μέχρι στιγμής και να φιλοδοξούν να επεκτείνουν το σερί τους, ενώ στο ΔΑΪΣ ο Ερμής αναμετράται με τον Ηνίοχο. Οι Ζωγραφιώτες δεν έχουν βαθμό ως τώρα, εν αντιθέσει με την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου που έχει κάνει το 2Χ2.

Τρεις αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη (3/10). Ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του απέναντι στη Σαλαμίνα, φιλοξενεί την Καλλιθέα, η οποία προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ η Elite ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, όπως και η Σαλαμίνα, με τις δυο ομάδες να αναμετρώνονται στο Χολίδειο. Τέλος, η Ένωση που έχει κάνει το 2Χ2, έχει έξοδο στο Νέο Ικόνιο.

Όσο για το Ρέθυμνο - Δούκας, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στο ΔΑΪΣ, με την ομάδα της Κρήτης να είναι τυπικά γηπεδούχος. Οι νεοφώτιστοι έχουν δυο ήττες από Νέο Ικόνιο και Μινώταυρο, ενώ οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου έχουν έξι βαθμούς με δυο νίκες.

3hgwnistikh1.jpg