Ειδήσεις

Αμφίρροπες μάχες την 4η αγωνιστική

futsal12.jpg

Δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League.

To τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου διεξάγονται οι αγώνες για την 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League και το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι ομάδες σιγά σιγά βρίσκουν ρυθμό και αγωνιστική ταυτότητα, το θέαμα γίνεται καλύτερο και οι μάχες είναι συναρπαστικές, προς τέρψιν και του κοινού που απολαμβάνει δυνατά ματς.

Το Σάββατο (5/10) γίνονται τρεις αγώνες. Κατ' αρχάς, ο Ηνίοχος φιλοξενεί το Ρέθυμνο Futsal στο κλειστό του ΔΑΪΣ (17:25), με την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου να προέρχεται από ήττα κόντρα στον Ερμή και να θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Όσο για το νεοφώτιστο Ρέθυμνο, αναζητά τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας στο κλειστό του Εσπέρου ανάμεσα σε Καλλιθέα και Νέο Ικόνιο Σάλας (21:30). Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν σεφτέ στη συγκομιδή βαθμών έπειτα από τρεις αγώνες, όπου όμως το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο (Ολυμπιάδα, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), ενώ το Νέο Ικόνιο στοχεύει στο τρίποντο μετά απ' αυτό στην πρεμιέρα κόντρα στο Ρέθυμνο.

Στις 21:45 διεξάγεται και πάλι στο ΔΑΪΣ ένα πολύ δυνατό ντέρμπι ανάμεσα στον Δούκα και την Ολυμπιάδα. Οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου μετρούν έξι βαθμούς σε δυο αγώνες και έχουν και ένα ματς λιγότερο (με το Ρέθυμνο), ενώ η Σάντα του Παναγιώτη Μπαλάφα είναι αήττητη με επτά βαθμούς σε τρεις "στροφές".

Την Κυριακή (6/10), στο Καματερό η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Μινώταυρο (16:00), με την Ένωση να έχει κάνει το 3Χ3 και να προελαύνει στη βαθμολογία με εννέα βαθμούς, ενώ αήττητος είναι και ο Ταύρος με δυο βαθμούς λιγότερους, που παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός για μια ακόμη χρόνια.

Στις 22:00 στο Χολίδειο, η Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών θέλει να... ντουμπλάρει τις νίκες της μετά το 9-7 απέναντι στη Σαλαμίνα, όμως το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο απέναντι στον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα παιχνίδι που θα γίνει την Δευτέρα (7/10, 19:45) ανάμεσα σε Σαλαμίνα και Ερμή. Οι νησιώτες δεν έχουν βαθμό ως τώρα, προέρχονται από μια μεγάλη μάχη με την Elite και θα τα δώσουν όλα απέναντι στην ομάδα του Ζωγράφου, η οποία προέρχεται από νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ηνίοχο.