Ειδήσεις

Η 5η "στροφή" του πρωταθλήματος

futsalball.jpg

Πέντε παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (12-13/10) για την 5η αγωνιστική, με το ντέρμπι Δούκας - ΑΕΚ να μεταφέρεται για τις 30/10.

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (12-13 Οκτωβρίου) με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής και θα πραγματοποιηθούν τα πέντε από τα έξι παιχνίδια του προγράμματος.

Ο λόγος είναι ότι μεταφέρθηκε για τις 30 Οκτωβρίου το ντέρμπι Δούκας - ΑΕΚ στο ΔΑΪΣ, εξαιτίας της συμμετοχής παικτών των δυο ομάδων στο παγκόσμιο τουρνουά mini football στο Ρέθυμνο, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣΣ. Να υπενθυμιστεί ότι στις 19 Οκτωβρίου θα γίνει και το εξ αναβολής Ρέθυμνο - Δούκας.

Από εκεί και πέρα, δυο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο και άλλα τρία την Κυριακή, τα οποία έχουν ενδιαφέρον και σε κάθε περίπτωση είναι κρίσιμα για όλες τις ομάδες, αναλόγως με τα κίνητρα και τους στόχους τους.

Ο Μινώταυρος φιλοξενεί το Σάββατο (12/10, 19:20) την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ στο Καματερό και να επανέλθουν στις νίκες, ενώ η ομάδα των Νοτίων Προαστίων προέρχεται από το πρώτο φετινό τρίποντο με το Νέο Ικόνιο και έχει την ψυχολογία και το μομέντουμ.

Στις 21:30 στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια, ο Ερμής Ζωγράφου θα προσπαθήσει να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του, ευρισκόμενος σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως απέναντί του βρίσκεται μια ομάδα δυνατή όπως η Elite, που θα παλέψει για το δεύτερο φετινό θετικό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή (13/10, 15:30), διεξάγεται το παιχνίδι της Σαλαμίνας με το Ρέθυμνο στο "Ν. Γραμματικός", με τις δυο ομάδες να έχουν φέτος ως στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Οι Κρητικοί προέρχονται από διπλό απέναντι στον Ηνίοχο, ενώ στον αντίποδα η Σαλαμίνα κυνηγά τους πρώτους της φετινούς βαθμούς.

Το παιχνίδι Ολυμπιάδα - Ηνίοχος (13/10, 16:45) στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής είναι πολύ κρίσιμο και αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Μπαλάφα παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ το συγκρότημα του Διονύση Νικολακόπουλου θέλει να βάλει τέλος στις δυο συνεχόμενες ήττες και να επανέλθει σε ράγες επιτυχίας.

Τέλος, στην Πολιτεία γίνεται το Παναθηναϊκός - Νέο Ικόνιο (13/10, 17:30), με τους πράσινους να προέρχονται από τρεις σερί νίκες, φιγουράρουν στην δεύτερη πίσω πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕΚ, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας από την πρεμιέρα, όταν νίκησαν το Ρέθυμνο. Θα παλέψουν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στο τριφύλλι.