Ειδήσεις

Αποτελέσματα που προκαλούν αίσθηση

nike12.JPG

Το Νέο Ικόνιο πήρε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, νίκες για Ερμή, Ηνίοχο, Σαλαμίνα και Μινώταυρο

Ο Παναθηναϊκός ήταν το λογικό φαβορί στην αναμέτρηση με το Νέο Ικόνιο, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία 5-5 στην Πολιτεία από την ομάδα του Χάρη Γράψα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν ακόμα και με 4-2, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις απαντήσεις και πήραν τον πολύτιμο βαθμό. Το τριφύλλι μετράει δέκα πόντους σε πέντε αγώνες στη Stoiximan.gr Futsal Super League έναντι τεσσάρων του Νέου Ικόνιου.

Ο Ηνίοχος έβαλε τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και υποχρέωσε την Ολυμπιάδα στην πρώτη φετινή της ήττα. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου, έπειτα από δυο σερί χαμένα παιχνίδια, επανήλθε στα τρίποντα, περνώντας με 1-2 από την Αγία Παρασκευή και φτάνοντας τους εννέα βαθμούς. Στον αντίποδα, η Σάντα έμεινε στους οκτώ βαθμούς.

Ο Μινώταυρος πέρασε δεύτερος με δέκα βαθμούς (όσους έχει και το τριφύλλι) μετά το 8-3 απέναντι στην Καλλιθέα στο κλειστό του Ταύρου. Οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά στο σκορ από την αρχή και δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα από την Καλλιθέα, η οποία έμεινε στους τρεις πόντους και θα συνεχίσει τη μάχη της παραμονής.

Σεφτέ στις νίκες έκανε η Σαλαμίνα, η οποία ξέσπασε απέναντι στο νεοφώτιστο και άκρως υπολόγισιμο Ρέθυμνο, επικρατώντας με 8-2. Στο "Ν. Γραμματικός" η Σαλαμίνα ήταν τυπικά φιλοξενούμενη και κατάφερε από το ξεκίνημα να χτίσει διαφορά και να μην απειληθεί από τους Κρητικούς, που προέρχονταν από το διπλό απέναντι στον Ηνίοχο.

Τέλος, αφού το έκανε με τον Ηνίοχο, το επανέλαβε με την Elite. Ο Ερμής Ζωγράφου -περί ου ο λόγος- αρέσκεται στις ανατροπές και κάπως έτσι πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του και έφτασε τους εννέα βαθμούς έπειτα από πέντε αγώνες. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα, αν και έχανε με 1-4 στο ημίχρονο, κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στο τρίποντο με 5-4. Η Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών έμεινε στους τρεις βαθμούς.

Για τις 30 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε το ντέρμπι Δούκας - ΑΕΚ στο ΔΑΪΣ, εξαιτίας της συμμετοχής παικτών των δυο ομάδων στο παγκόσμιο τουρνουά mini football στο Ρέθυμνο, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣΣ. Να υπενθυμιστεί ότι στις 19 Οκτωβρίου θα γίνει και το εξ αναβολής Ρέθυμνο - Δούκας.