Ειδήσεις

Εμβόλιμη με δυνατά ματς

futsal12.jpg

Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League είναι εμβόλιμη και διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, με την 7η αγωνιστική να είναι εμβόλιμη και να διεξάγεται Τετάρτη (23/10), Πέμπτη (24/10) και Σάββατο (26/10).

Το κυρίως μενού είναι την Τετάρτη, όπου διεξάγονται τέσσερα παιχνίδια. Στο κλειστό του ΔΑΪΣ γίνονται δυο παιχνίδια, το ένα μετά το άλλο στις 19:00 και στις 20:55. Το πρώτο είναι αυτό του αήττητου Δούκα με το Νέο Ικόνιο, το οποίο έχει κόψει βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια, ο Ηνίοχος αναμετράται με την Καλλιθέα και μάλιστα το ματς θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming από το Sportshero.

Στις 22:00 γίνονται δυο αγώνες. Η Ολυμπιάδα υποδέχεται στην Αγία Παρασκευή την Elite, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ το πιο αμφίρροπο ματς είναι αυτό στο κλειστό της Πολιτείας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μινώταυρο. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία ως τώρα.

Την Πέμπτη στις 20:00 η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό του Καματερού την Σαλαμίνα και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο (LIVE Streaming ο αγώνας από την κάμερα του Sportshero), όμως οι νησιώτες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Τέλος, το Σάββατο στις 16:30 ο Ερμής Ζωγράφου αντιμετωπίζει στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου τους νεοφώτιστους. Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Τσακανίκα προέρχονται από ήττα στην έδρα τους από τον Παναθηναϊκό και το Ρέθυμνο από την Ακαδημία.