Ειδήσεις

Χορταστική πρεμιέρα στη Β' Εθνική

nike12.JPG

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ξεκίνησε και νίκησαν οι γηπεδούχοι, αφού Φάληρο, Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και Καρπενήσι πήραν το τρίποντο

Σέντρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με τρεις αγώνες, όπου... μίλησαν οι έδρες, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας, το Φάληρο -λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στο Κύπελλου- επιβλήθηκε με 3-2 της Κόμπρα και πήρε τους τρεις βαθμούς. Οι δυο ομάδες είναι εκ των φαβορί για να ανέβουν στα μεγάλα σαλόνια της Stoiximan.gr Futsal Super League και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1, το Φάληρο προηγήθηκε 3-1, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων επικράτησε με 6-3 του Αδέσποτου. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν, η Αναγέννηση ισοφάριζε, με το 20λεπτο να ολοκληρώνεται με 2-3. Στην επανάληψη όμως, η ομάδα των Θρακομακεδόνων κατάφερε να φέρει τούμπα το σκηνικό, πέτυχε τέσσερα γκολ και έφτασε στο τρίποντο με 6-3. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο H. Αυλητής με καρέ τερμάτων.

Τέλος, το Καρπενήσι έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αφού στην παρθενική του συμμετοχή στη Β' Εθνική νίκησε με 7-0 την Α.Ε. Καλαμακίου-Αλίμου και πήρε τους τρεις πρώτους του βαθμούς. Για την γηπεδούχο ομάδα ήταν η πιο ονειρεμένη έναρξη που μπορούσε να φανταστεί. Καρέ τερμάτων από τον Κατσαδούρο.

Βάσει προγράμματος, απομένει να γίνει το Σάμος Futsal - Διογένης Ολυμπιακού Χωριού.