Ειδήσεις

Τα βλέμματα σε Ιλίσια και Ταύρο

futsal12.jpg

Έξι κομβικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League περιλαμβάνει έξι κρίσιμες αναμετρήσεις. Οι τρεις πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα έχουν εκτός έδρας ματς, όμως και τα άλλα τρία παιχνίδια είναι ιδιατέρως σημαντικά.

Το Σάββατο (2/11) στις 19:30 διεξάγεται ο αγώνας του Μινώταυρου με τον Δούκα, το οποίο θα καλυφθεί σε LIVE Streaming μέσα από το κανάλι της ΠΕΠΣΣ στο YouTube σε παραγωγή του Sportshero. Οι γηπεδούχοι είναι πάντα πολύ δυνατοί στην έδρα τους, ενώ οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου δεν έχουν περιθώριο για νέα απώλεια μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ.

Στις 21:30 γίνεται ένα ακόμη παιχνίδι, το οποίο είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα, καθώς ο Ερμής Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα φιλοξενεί στο "Αντώνης Φώτσης" την Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πού θα καθίσει η... μπίλια και αναμένεται μεγάλη μάχη για το τρίποντο.

Είκοσι λεπτά μετά (21:50) είναι προγραμματισμένο το Elite - ΑΕΚ στο Χολίδειο. Η Ένωση θέλει να κάνει το 8Χ8 και να συνεχίσει την αήττητη πορεία της για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, έχει ψυχολογία και φόρμα, όμως η Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών έχει "ψηλώσει" ως μέγεθος, κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα ίσια και θα παλέψει να πάρει βαθμό ή βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι.

Την Κυριακή (3/11) στις 13:30 ο Παναθηναϊκός έχει αποστολή στο Ρέθυμνο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για να φύγει νικητής από το κλειστό του νησιού, ενώ στις 21:30 γίνεται το Καλλιθέα - Σαλαμίνα, το οποίο είναι μάχη παραμονής και αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Τέλος, την Δευτέρα (4/11) στις 20:15 το πάντα επικίνδυνο στην έδρα του Νέο Ικόνιο φιλοξενεί τον φιλόδοξο και ιδιαιτέρως ενισχυμένο Ηνίοχο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και οι φιλοξενούμενοι να μείνουν σε τροχιά playoffs και να μείνουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.