Ειδήσεις

"Μπλε" το ντέρμπι, απόλυτη η ΑΕΚ

maxresdefault.jpg

Ο Δούκας ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Πολιτεία, ενώ η πρωτοπόρος ΑΕΚ έκανε το 9Χ9

Ο Δούκας ήταν ο νικητής του ντέρμπι της Πολιτείας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου επικράτησε με 4-6 του Παναθηναϊκού και είναι πλέον μόνη στη 2η θέση με 22 βαθμούς, τρεις περισσότερους από το τριφύλλι και παραμένει στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σταυρακόπουλος, ο οποίος "υπέγραψε" τη νίκη των μπλε.

Την αήττητη πορεία της συνεχίζει η ΑΕΚ, καθώς πανηγύρισε την 9η νίκη της σε ισάριθμα και μετράει 27 βαθμους. Η Ένωση επικράτησε με 9-2 του Ερμή Ζωγράφου στο Καματερό και τον υποχρέωσε στην 5η ήττα του (έχει και τέσσερις νίκες η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα).

Ο Μινώταυρος του Φώτη Κεραμυδά, ο οποίος προερχόταν από δυο συνεχόμενες ήττες (από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ), αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 απέναντι στον Ηνίοχο, έδειξε χαρακτήρα, φτάνοντας στην ανατροπή με 3-2 και πανηγύρισε το τρίποντο στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης", έχοντας πλέον 16 βαθμούς έναντι 13 της ομάδας του Διονύση Νικολακόπουλου.

Την έκτη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, η οποία επικράτησε του νεοφώτιστου Ρεθύμνου με 6-3 και έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους τρεις και θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τρίτη φετινή νίκη πανηγύρισε η Elite. Η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά πέρασε από την Καλλιθέα, νικώντας την ομώνυμη ομάδα στο κλειστό του Εσπέρου με 3-5 και έφτασε τους εννέα βαθμούς, αφήνοντας το συγκρότημα των Νοτίων Προαστίων στους τρεις, όσους έχει και το Ρέθυμνο.

Τέλος, από έναν βαθμοί μοιράστηκαν Σαλαμίνα και Νέο Ικόνιο, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 4-4 στο κλειστό “Ν. Γραμματικός”. Οι νησιώτες έχουν επτά βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα του Περάματος.