Ειδήσεις

Δυο με το απόλυτο στη Futsal League

ball2019.jpeg

Το Φάληρο και το Καρπενήσι είναι οι δυο ομάδες που συνεχίζουν με το απόλυτο των νικών στη Futsal League έπειτα από τρεις αγωνιστικές

Το Φάληρο επέκτεινε το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα της Futsl League, μετρώντας εννέα βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη πέρασε από τη Σάμο με 3-14. Οι Σάλας και Άντερσον πέτυχαν από τέσσερα τέρματα για το συγκρότημα των Νοτίων Προαστίων, που είχε προηγηθεί 0-7 στο ημίχρονο.

Το νεοφώτιστο Καρπενήσι συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του στην παρθενική του παρουσία στη Β' Εθνική, επικρατώντας με 9-6 της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων, κάνοντας επίσης το 3Χ3. Η ομάδα της Ευρυτανίας είχε ως κορυφαίο τον Koτσαδούρο με καρέ τερμάτων. Πρώτη ήττα για Αναγέννηση έπειτα από δυο νίκες.

Η Κόμπρα είχε δεύτερη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από το Φάληρο, ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Βύρωνα με τον Αδέσποτο, ο οποίος ισοφάρισε 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα και έκανε... σεφτέ στη συγκομιδή πόντων. Στον αντίποδα, η Κόμπρα μετράει τέσσερις βαθμούς.

Τέλος, πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα σε ΑΕΚΑ και Διογένη Ολυμπιακού Χωριού, με τις δυο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού ήρθαν ισόπαλες με σκορ 5-5. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα, αλλά η Α.Ε. Καλαμακίου-Αλίμου ισοφάριζε. Τα οκτώ γκολ (4-4) είχαν επιτευχθεί στο πρώτο ημίχρονο.