Ειδήσεις

Νίκες για Φάληρο, Κόμπρα, Αδέσποτο

futsalball.jpg

Με το απόλυτο των νικών συνέχισε το Φάληρο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal League, τρίποντο για Κόμπρα και Αδέσποτο

Με το απόλυτο των νικών συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Φάληρο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal League και προελαύνει στη βαθμολογία. Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη νίκησε με 9-1 την ΑΕΚΑ και έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Καλαμακίου – Αλίμου έμεινε στον έναν βαθμό. Χατ τρικ από τον Λούκας για τους νικητές.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη εναντίον της πάντα αξιόμαχης Αναγέννησης σημείωσε η Κόμπρα και έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ η ομάδα των Θρακομακεδόνων έμεινε στους έξι. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μ. Τζουμάκης (2), Θ. Κόγκας, Χ. Παπαδόπουλος, ενώ ο Μπεκρής πέτυχε το τέρμα των γηπεδούχων.

Τέλος, αναμετρήθηκαν ο Διογένης Ολυμπιακού Χωριού και ο Αδέσποτος που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ανήκοντας στον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά, ήθελαν τη νίκη στο μεταξύ τους ματς, που έγινε στο Γουδί, την έδρα του Αδέσποτου, αν και τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Διογένης. Το τελικό 1-4 για τον Αδέσποτο τον ανέβασε στους τέσσερις βαθμούς έναντι ενός του αντιπάλου που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Να τονιστεί πως αναβλήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στο Καρπενήσι και τη Σάμο.