Ειδήσεις

Φινάλε στον πρώτο γύρο

termafutsal.jpeg

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League ολοκληρώνεται το τριήμερο 23-25 Νοεμβρίου με δυνατά παιχνίδια

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 23-25 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα ξεκινάει από το Πέραμα, όπου το φορμαρισμένο Νέο Ικόνιο υποδέχεται τον Ερμή Ζωγράφου (23/11, 18:30). Αμφότερες οι δυο ομάδες πήραν νίκη την προηγούμενη εβδομάδα με Elite (4-1) και Καλλιθέα (6-2) αντίστοιχα και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτή τη ρότα, φτάνοντας σε ένα ακόμη τρίποντο.

Στο "Ν. Γραμματικός", η Σαλαμίνα φιλοξενεί τον Δούκα (23/11, 19:00). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στον Ταύρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την ισοπαλία με τον Ηνίοχο. Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά οι νησιώτες έχουν αποδειχθεί πολλές φορές σκληρό καρύδι και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από το ματς.

Στις 22:00, ο Ηνίοχος παίζει με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια, σε ένα ματς όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου προέρχεται από το 1-1 στο ΔΑΪΣ με τον Δούκα και οι πράσινοι από το 6-1 με την Ολυμπιάδα. Ανοιχτό παιχνίδι, πολύ δυνατό και θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming με περιγραφή σε παραγωγή του Sportshero.

Την Κυριακή (24/11, 17:00) διεξάγεται στον Έσπερο το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Καλλιθέα και Ρέθυμνο, με τις δυο ομάδες να έχουν τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ στις 21:00 η Elite παίζει στο Χολίδειο με τον Μινώταυρο και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Βέβαια και ο Ταύρος στοχεύει σε ένα ακόμη τρίποντο.

Τέλος, την Δευτέρα (25/11, 21:45) η ΑΕΚ παίζει με την Ολυμπιάδα στο Καματερό. Η Ένωση μετράει μόνο νίκες μέχρι στιγμής και προελαύνει με 30 βαθμούς, την ώρα που η Σάντα προέρχεται από ήττα στην Πολιτεία με 6-1 από τον Παναθηναϊκό και θα παλέψει να είναι αυτή τη φορά πιο ανταγωνιστικός.