Ειδήσεις

Έκανε το 6Χ6 το Φάληρο

nike12.JPG

Το Φάληρο πανηγύρισε το έκτο του τρίποντο σε ισάριθμα ματς στη Futsal League, νίκες για Κόμπρα, Αδέσποτο και Καρπενήσι

Με το απόλυτο των νικών συνεχίζει το Φάληρο στο πρωτάθλημα της Futsal League, φτάνοντας τους 18 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές και παραμένει μόνο πρώτο στην κορυφή του πίνακα. Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη επιβλήθηκε 9-4 της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων που έμεινε στους εννέα βαθμούς με τρεις νίκες και άλλες τόσες ήττες.

Το Καρπενήσι πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του σε πέντε αγώνες που έχει δώσει. Η νεοσύστατη ομάδα επικράτησε 9-3 του Διογένη Ολυμπιακού Χωριού και έχει 13 βαθμούς, ούσα στη δεύτερη θέση. Όσο για τους φιλοξενούμενους, παραμένουν δίχως νίκη και έχουν έναν βαθμό και βρίσκονται στην έκτη θέση του πίνακα.

Το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στο κλειστό του Βύρωνα. Η Κόμπρα νίκησε 17-0 την ουραγό Σάμο, η οποία δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση και γνώρισε την ήττα από μια ομάδα που θα παλέψει για την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Η Κόμπρα έχει 11 βαθμούς με τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ η Σάμος δεν έχει πόντο σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει.

Τέλος, ο Αδέσποτος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚΑ με 6-4. Για τους φιλοξενούμενους ήταν το δεύτερο φετινό τρίποντο και έχουν έξι βαθμούς, ενώ η ομάδα από το Καλαμάκι-Άλιμο έμεινε στον ένα πόντο ως τώρα στη Futsal League, ισοβαθμώντας με τον Διογένη.