Ειδήσεις

Ντέρμπι στο Καματερό

ball2019.jpeg

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινάει με ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και με δυνατές μάχες σε όλα τα μέτωπα

Ο δεύτερος γύρος της Stoiximan.gr Futsal Super League ξεκινά με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου (7/12, 22:00) στο κλειστό του Καματερού. Ο αγώνας θα καλυφθεί σε LIVE Streaming με περιγραφή.

Η Ένωση προέρχεται από την ήττα με 3-4 από την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, ενώ οι πράσινοι από την ισοπαλία στα Ιλίσια με τον Ηνίοχο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, αλλά και για να πλησιάσουν στην κορυφή. Στον αντίποδα, η Ένωση δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων ένα δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Δούκας παραμονεύει στο -4 και αν η Ένωση χάσει βαθμούς, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει, εφόσον νικήσει στην έδρα του την Elite, που δεν έκανε καλό πρώτο γύρο σε σχέση πάντα με τους δικούς της στόχους.

Αμφίρροπο ματς είναι αυτό στον Ταύρο ανάμεσα στον Μινώταυρο και τον Ερμή Ζωγράφου, όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Τις δυο ομάδες χωρίζει μια θέση στη βαθμολογία (5η και 6η), με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων όμως να βρίσκεται στο +6.

Ο Ηνίοχος έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Σαλαμίνα, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει καλύτερο πρώτο γύρο σε σχέση με πέρυσι, όμως θα ήθελαν παραπάνω βαθμούς στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα. Οι νησιώτες με τη σειρά τους θέλουν βαθμούς παντού, ώστε να αποφύγουν τη μάχη του υποβιβασμού.

Η Ολυμπιάδα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Καλλιθέα στην Αγία Παρασκευή, ενώ το Νέο Ικόνιο έχει έξοδο στο Ρέθυμνο κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα και θέλει να συνεχίσει τα καλά παιχνίδια του, με τους γηπεδούχους να μάχονται για την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια.