Ειδήσεις

Ανοικτά όλα τα μέτωπα

coupa737.JPG

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με τον Ηνίοχο, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ερμή και ο Δούκας την Καλλιθέα

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League συνεχίζεται με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα, αφού ούτε η κορυφή έχει ξεκαθαρίσει, ούτε οι θέσεις των playoffs, αλλά ούτε και η μάχη της απευθείας παραμονής.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει δύσκολη εξόρμηση εκτός έδρας με τον Ηνίοχο, ο οποίος προέρχεται από το 3-0 με την Ολυμπιάδα και κοιτάζει ακόμα και την 5η θέση. Η Ένωση από τη μεριά της θέλει να "εξαργυρώσει" το τρίποντο με τον Δούκα και να παραμείνει στην κορυφή με μια διαφορά ασφαλείας από τους άμεσους διώκτες της.

Ο Δούκας θέλει να επανέλθει στις νίκες και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην ουραγό Καλλιθέα που κυνηγάει βαθμό ή βαθμούς σε κάθε ματς στη μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Δύσκολη όμως η αποστολή του στο ΔΑΪΣ με τους μπλε, την ώρα που ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ακόμα την κορυφή και υποδέχεται τον Ερμή, ο οποίος είναι στο -5 από τον Ηνίοχο στη μάχη της 6ης θέσης που στέλνει στα playoffs.

Ο Μινώταυρος προέρχεται από καλά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στοχεύει σε ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά κόντρα στο νεανικό Νέο Ικόνιο, που προέρχεται από βαριά εντός έδρας στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν τον τίτλο του φαβορί, αλλά η ομάδα του Περάματος είναι πάντα ικανή για ζημιές.

Το Ρέθυμνο θέλει όσο τίποτα να πάρει καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Elite, ώστε να μπορέσει να σώσει την... παρτίδα και τουλάχιστον να παλέψει στα μπαράζ παραμονής, ενώ η Ολυμπιάδα έχει ψυχολογία μετά την πρόκριση επί του Δούκα στο Κύπελλο και θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη και αξιόμαχη Σαλαμίνα.