Ειδήσεις

Προκρίθηκε η Εθνική!

hellas.jpg

Η Εθνική νίκησε 4-3 την Σουηδία και με τέσσερις βαθμούς προκρίθηκε απευθείας στα play-offs της προκριματικής φάσης του Euro 2022

Θρίαμβος, χαρά, υπερηφάνεια... Η Εθνική ομάδα σάλας πανηγύρισε μια μεγαλειώδη πρόκριση στα play-offs της προκριματικής φάσης του Euro 2022, αφού στον 3ο όμιλο του προ-προκριματικού γύρου που διεξήχθη στη Βαλέτα της Μάλτας, κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση και να πάρει το απευθείας εισιτήριο.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 5-2 από την Πολωνία (βγήκε πρώτη με εννέα βαθμούς, κάνοντας το 3Χ3) και την ισοπαλία με την οικοδέσποινα Μάλτα (1-1), η γαλανόλευκη επιβλήθηκε με 4-3 της Σουηδίας, έχοντας για κορυφαίο τον Σταυρακόπουλο με χατ-τρικ, ενώ σκόραρε και ο Μάλοβιτς. Οι διεθνείς μας βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φτάσουν στο τρίποντο που τόσο πολύ ήθελαν.

Η Εθνική θα συμμετάσχει στα play-offs, όπου οι εννιά δεύτεροι των ομίλων της προ-προκριματικής φάσης και οι πέντε καλύτεροι τρίτοι θα αγωνιστούν σε επτά ζευγάρια (διπλοί αγώνες) και οι ομάδες που θα προκριθούν, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της προκριματικής φάσης στις 14 Μαΐου.

Το ταξίδι συνεχίζεται. Μπράβο Ελλάδα...

Οι 14 ομαδες που θα μπουν στην κλήρωση στις 13 Φεβρουαρίου:

ΚΥΠΡΟΣ
ΕΛΒΕΤΙΑ
ΑΡΜΕΝΙΑ
ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΑΝΙΑ
ΙΣΡΑΗΛ
ΑΓΓΛΙΑ
ΣΚΟΠΙΑ