Ειδήσεις

Κρίνονται πολλά

kypella18.jpg

Ντέρμπι στο ΔΑΪΣ και σπουδαία παιχνίδια που κρίνουν πολλά σε όλα τα μέτωπα διεξάγονται για την 20η αγωνιστική

Τρία από τα έξι παιχνίδια της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (5/2) και την Πέμπτη (6/2). Σε ένα εξαιρετικό σε θέαμα και εξέλιξη ματς, η Ολυμπιάδα ήρθε ισόπαλη 5-5 με τον Ερμή Ζωγράφου στην Αγία Παρασκευή, ισοφαρίζοντας τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, η πρωτοπόρος ΑΕΚ νίκησε 7-1 την Elite στο Καματερό και έκανε ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, ενώ η Σαλαμίνα επιβλήθηκε 7-5 της Καλλιθέας, η οποία παλεύει να γλιτώσει τον υποβιβασμό στη Futsal League.

To τριήμερο 8-10 Φεβρουαρίου γίνονται τα ματς της 20ης αγωνιστικής που κρίνουν πολλά τόσο για τις πρώτες θέσεις, όσο και για τα playoffs, αλλά και τη μάχη για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Διεξάγονται κρίσιμα παιχνίδια που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τα τέσσερα γίνονται το Σάββατο (8/2), ένα την Κυριακή (9/2) και ένα την Δευτέρα (10/2).

Η αρχή γίνεται στο "Μελίνα Μερκούρη" (17:30), με το Ρέθυμνο που μετράει τέσσερις βαθμούς και μάχεται να εξασφαλίσει την παρουσία στα μπαράζ παραμονής, να υποδέχεται την Ολυμπιάδα. Η Σάντα έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, θέλει να τερματίσει 4η, ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs, αλλά θα έχει απέναντι έναν αντίπαλο με σκοπό να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Στο "Τιμόθεος Ευγενικός" (20:15), ο Μινώταυρος φιλοξενεί τον Ηνίοχο που θέλει να κλειδώσει την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Ταύρου παλεύει για την 4η θέση με την Ολυμπιάδα. Κλειστό ματς, ανοικτό σε όλα τα προγνωστικά, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το τι θα συμβεί.

Στις 21:00 γίνεται στο ΔΑΪΣ το μεγάλο ντέρμπι του Δούκα με τον Παναθηναϊκό, στη μάχη για τη 2η θέση που στέλνει απευθείας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό πλεονέκτημα και θεωρητικά ικανοποιούνται και με την ισοπαλία, την ώρα που το τριφύλλι θα τα δώσει όλα για το διπλό. Σπουδαίο παιχνίδι, δυο ομάδες που δυναμική και ποιότητα, αναμένεται να γίνει ωραίο ματς, με όλα τα στοιχεία ενός Clasico.

Στις 22:00, ο Ερμής Ζωγράφου παίζει με την ΑΕΚ στο "Αντώνης Φώτσης". Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα έχει λίγες ελπίδες για την έκτη θέση και έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ένωση που θέλει να τελειώνει με την υπόθεση κορυφή και το απόκυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Οι κιτρινόμαυροι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά ο Ερμής δεν θα παραδοθεί αμαχητί.

Την Κυριακή στις 22:00 στο Χολίδειο, η Elite χωρίς άγχος και βαθμολογικό κίνητρο υποδέχεται την Καλλιθέα που παίζει τα ρέστα της για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το διπλό για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό, περιμένοντας και την τύχη του αγώνα που δεν έγινε ποτέ με τον Ηνίοχο.

Τέλος, την Δευτέρα (18:45) το Νέο Ικόνιο φιλοξενεί στο Πέραμα την Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες έχουν σώσει την σεζόν, δεν έχουν άγχος παραμονής, ούτε διεκδικούν playoffs και θα τα δώσουν όλα για καλό θέαμα και νικηφόρο αποτέλεσμα.