Ειδήσεις

Φιλίππου: "Είναι η ζωή μου το γκολ"

filippou_scorer.jpg

Ο μεγάλος σκόρερ του Μινώταυρου, Φίλιππας Φιλίππου, μίλησε στο 5x5hellas.gr για τη μεγάλη του αγάπη στη σάλα και τη σχέση του με τα γκολ

Είναι τοτέμ για το ελληνικό futsal και ένα από τα κορυφαία "κανόνια" της ιστορίας. Ο Φίλιππας Φιλίππου του Μινώταυρου, μίλησε στο 5x5hellas.gr για τη μεγάλη του αγάπη για τη σάλα, αλλά την... ερωτική σχέση του με τα γκολ.

Παράλληλα, είπε πως κύριος στόχος για τον Ταύρο είναι το Κύπελλο και να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως θα παίζει, όσο αντέχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όλοι μιλάνε για το ήθος σου πέρα από την αθλητική σου ικανότητα. Τι είναι αυτό που θέλεις να αφήσεις παρακαταθήκη για τις επόμενες φουρνιές;

"Εκτός από την ποδοσφαιρική μου παιδεία, Θέλω να αφήσω πίσω μου το ήθος τήν ευγένεια και το σεβασμό στούς συμπαίκτες μου και στήν εκάστοτε αντίπαλη ομάδα"

Αν και δεν είσαι... νεούδι, η σχέση σου με τα αντίπαλα δίχτυα παραμένει σχεδόν ερωτική. Πώς τα καταφέρνεις τόσο καλά;

"Είναι η ζωή μου το γκολ, ζω γι' αυτό. Αν και φέτος όπως και πέρσι ταλαιπωρήθηκα απο τραυματισμούς, τώρα πια ειμαι πολύ καλά".

Ποιος είναι ο στόχος με τον Μινώταυρο φέτος; Μιλάτε μεταξύ σας ακόμα και για τίτλο;

"Πιστεύω, κακά τα ψέματα, οτι στόχος μας είναι το Κύπελλο και μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Πιστέυω πολύ στην ομάδα μου".

Ένα σχόλιο για την κανονική περίοδο, πριν μπουν οι ομάδες στα playoffs...

"Όπως έρχεται και η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, πιστεύω οτι έγιναν πολύ ωραία ματς και αναμένουμε για τα πολύ πιο ωραία των playoffs θα είμαστε έτοιμοι".

Μέχρι πότε θα σε βλέπουμε στα γήπεδα της σάλας;

"Οσο είμαι καλά, θα παίζω. Αγαπάω πολύ το futsal".