Ειδήσεις

Κράτησαν την έδρα οι γηπεδούχοι

futsal12.jpg

Οι Μινώταυρος και Παναθηναϊκός έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan.gr Futsal League

Την έδρα του υπερασπίστηκε ο Μινώταυρος στον πρώτο προημιτελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League. Η ομάδα των Σοϊλεμέ – Κεραμυδά επιβλήθηκε με 5-4 της Ολυμπιάδας στο "Τιμόθεος Ευγενικός" και έκανε το 1-0 στις νίκες. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στην Αγία Παρασκευή και οι παίκτες του Παναγιώτη Μπαλάφα θα κυνηγήσουν την ισοφάριση, ώστε να παίξουν… ρέστα σε τρίτο ματς.

Για τον Μινώταυρο δυο γκολ έβαλε ο Φιλίππου (το δεύτερο και το τρίτο), τα δυο τελευταία οι Χάρης και Κανέλλος και το πρώτο ήταν αυτογκόλ της Σάντα. Στον αντίποδα, για την Ολυμπιάδα δυο τέρματα σημείωσε ο Φλώρος και από ένα οι Τσίνας και Τσατσούλης.

Ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε την έδρα του απέναντι στον Ηνίοχο και έκανε το 1-0 στις μεταξύ τους μάχες. Οι πράσινοι επικράτησαν 6-3 στο κλειστό της Πολιτείας, με τους γαλάζιους πάντως να στέκονται όρθιοι μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, όταν και δέχτηκαν τρία αναπάντητα τέρματα. Είναι δεδομένο ότι θα τα δώσουν όλα για να φέρουν εκ νέου τη σειρά στην Πολιτεία και να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Για το τριφύλλι από δυο γκολ έβαλαν οι Ντάρλας και Ηλιάδης και από ένα οι Γκρίτζαλης και Κατεβτσιάν. Στον αντίποδα, οι Δημακόπουλος, Τριαντάφυλλος και Μπεγκάι σκόραραν για τον Ηνίοχο.