Ειδήσεις

"Χ" το ντέρμπι, νίκες τα φαβορί

futsalball.jpg

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφης στη Futsal League Καρπενήσι - Φάληρο, νίκες για Κόμπρα, Αδέσποτο και Αναγέννηση

Στο ντέρμπι κορυφής στη Futsal League, το Καρπενήσι φιλοξένησε το Φάληρο, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 4-4 για την 14η αγωνιστική και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Καλύτερο το Καρπενήσι στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα, δυο με τον Κατσαδούρο στο 12′ και στο 15′ και ένα με τον Μπακαλίδη στο 17′. Μέχρι το 30′ όμως το σκηνικό άλλαξε, με το Φάληρο να ισοφαρίζει χάρη σε δυο τέρματα του Βλυσσίδη (23′ και 26′) και ένα του Ντέλου (29′). Ο Μπακαλίδης στο 32′ έβαλε εκ νέου μπροστά τους γηπεδούχους, αλλά ο Σάλα στο 38′ “κλείδωσε” το ματς στην ισοπαλία.

Η Κόμπρα ήταν φαβορί κόντρα στον ουραγό Διογένη Ολυμπιακού Χωριού και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο τρίποντο, επικρατώντας με 5-0. Οι Θεοχάρης, Μεχιλης, Μπέκος, Παπαδόπουλος και Χούντσι πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Βύρωνα, ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο τερματοφύλακας Γιώτης.

Ο Αδέσποτος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στη Σάμο με 4-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2, αλλά οι νησιώτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φέρουν τούμπα το παιχνίδι και να προηγηθούν με 3-2. Εντούτοις, ο Αδέσποτος είχε τον τελευταίο λόγο και με δυο γκολ στο φινάλε κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Όμορφο ματς έγινε και στην Ηλιούπολη, με την ΑΕΚΑ να βάζει δύσκολα στην Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, η οποία δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε με 7-6, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-6, αλλά η ΑΕ Καλαμακίου-Αλίμου ισοφάρισε με πέντε γκολ του Βενιέρη. Δεν έφτανε όμως, με την Αναγέννηση να επικρατεί στο φινάλε.