Ειδήσεις

Απάντηση της ΠΕΠΣΣ στον Μινώταυρο

bannersal.JPG

Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας απαντάει στην επιστολή του Μινώταυρου και στους ισχυρισμούς του

Αγαπητοί φίλοι,

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι, σεβόμενοι την ιστορία μικρή ή μεγάλη που ο κάθε ένας από εμάς έχει γράψει στον χώρο του ποδοσφαίρου μας, να απαντήσουμε σε μία ψευδέστατη επιστολή, μέσα στην οποία περιέχονται άναρχα και πρόχειρα ερωτήματα. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας θα απαντήσουμε στον συντάκτη της επιστολής αυτής, ο οποίος κάτω από την ανωνυμία του σπιλώνει με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς άτομα, που πραγματικά μοχθούν, πάντα με καλή πρόθεση, να βοηθήσουν τον συγκεκριμένο χώρο.

Αρχικά θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν αυτός ο συντάκτης ξέρει να διαβάζει ή πολύ περισσότερο εάν έχει κάποιες, έστω στοιχειώδεις, γνώσεις ώστε να ανοίγει έναν υπολογιστή, διότι απαντητική επιστολή σε όλα τα ερωτήματα της επιστολής του σωματείου Μινώταυρου έχει αποσταλεί με ξεχωριστό mail την ίδια ημέρα, στο οποίο περιέχονται όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου με ταυτόχρονη αιτιολογία για αυτές. Προφανώς αυτός ο οποίος συνέταξε την επιστολή αυτή έχει μάθει στην ζωή του να μην ακολουθεί κανόνες και νόμους, ζώντας εκτός νομιμότητας.

Κυρίως όμως αυτός ο ανεκδιήγητος συντάκτης εκτός από νοσηρή φαντασία έχει και πολύ ασθενή μνήμη, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι υπενθυμίζει στους αναγνώστες της επιστολής του ότι το σωματείο Μινώταυρος ή αυτός ο ίδιος δεν ψήφισε στις εκλογές το νυν εκλεγμένο Δ.Σ. Θα του θυμίσουμε λοιπόν ότι κατά τις τελευταίες εκλογές το σωματείο Μινώταυρος υποστήριξε την υποψηφιότητα του εκπροσώπου του, ο οποίος, όπως ήταν φυσικό, εισέπραξε από την πλειονότητα των σωματείων την κατακραυγή, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια προσπάθησε με ανυπόστατους ισχυρισμούς να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ένωσης και στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας, προσφεύγοντας ενώπιον του διαιτητικού Δικαστηρίου, προσπαθώντας να προσβάλλει τις αρχαιρεσίες. Πήρε την απάντηση, όπως ήταν φυσικό, που του άξιζε!!!

Δυστυχώς για κάποιους η Ιστορία του καθενός και η ανιδιοτελής ή μη προσφορά του δεν μπορεί να διαγραφεί και να ξεχαστεί. Λυπούμαστε γιατί πιθανότατα η μη συμμετοχή του πλέον στα δρώμενα του ποδοσφαίρου μας, καθώς και η αφάνεια στην οποία ζει, τον έχουν στεναχωρήσει και τον έχουν ωθήσει να θέτει ερωτήματα και απορίες, οι οποίες ΔΕΝ βασίζονται σε καμία απολύτως λογική, κάνοντας στείρα και χωρίς ουσία αντιπολίτευση.

Η Ένωσή μας ευτυχώς και μετά από μεγάλες προσπάθειες κατάφερε να αποκτήσει οντότητα και νομικό περιεχόμενο, να αναγνωρισθεί και να καθιερωθεί σαν Ένωση, με αποτέλεσμα πλέον να μην είναι ξέφραγο αμπέλι και να ανήκει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως αναπόσπαστο μέλος αυτής ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ.

Όλες οι ενώσεις και όλα τα μέλη της Ε.Π.Ο. συμμορφώθηκαν με την απόφαση της Ομοσπονδίας , η οποία, όπως εξάλλου έχουμε ήδη ενημερώσει όλα τα μέλη της Ένωσης μας, έχει ληφθεί από την 29η Απριλίου!!! Εάν αυτός ο κακοπροαίρετος κύριος, ο οποίος συνέταξε την επιστολή και κάποιοι γύρω από αυτόν, για λόγους σκοπιμότητας και αντιπολιτευτικούς λόγους εθελοτυφλούν, δεν θέλουν να σέβονται τους κανόνες, δεν υπολογίζουν τους ανθρώπους ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

Δηλώνουμε δε ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με τέτοιου είδους ανακοινώσεις και ψευδείς ανώνυμες ενημερώσεις και επιστολές, νομιμοποιώντας και δίνοντας οντότητα στους συντάκτες τους, οι οποίοι με την ανωνυμία τους κρύβονται, χωρίς να έχουν το θάρρος της γνώμης τους και ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό αποφεύγουν τις όποιες εις βάρος τους συνέπειες θα μπορούσαν να υποστούν. Δίνουμε όμως σήμερα την υπόσχεση ότι πλέον δεν θα ανεχθούμε άλλου είδους συκοφαντίες, προσβολές και αιχμές, που θα σπιλώνουν τις υπολήψεις μας και αναγκαστικά πλέον θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν, δεν θα καταφέρουν να παραμείνουν στην ανωνυμία και θα βρεθούν ενώπιον των αρμοδίων οργάνων και αρχών.

Τέλος ενημερώνουμε ότι η απαντητική επιστολή προς το σωματείο Μινώταυρος έχει αποσταλεί από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 και μπορεί να παραδοθεί σε όποιον ενδιαφέρεται.

Αυτά προς το παρόν, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να επανέλθουμε για θέματα τα οποία έχουν αυτονόητες εξηγήσεις και απαντήσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΕΠΣΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ Ο ΕΚΤ/ΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ