Ειδήσεις

Το format της Stoiximan.gr Futsal Super League

futsal12.jpg

Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/6) στην ΠΕΠΣΣ, όπου και πάρθηκαν αποφάσεις για το format της Stoiximan.gr Futsal Super League

Μετά τη συνάντηση με τις ομάδες της Futsal League, η ΠΕΠΣΣ πραγματοποίησε διοικητικό συμβούλιο, όπου και πάρθηκαν αποφάσεις αναφορικά με το format του επόμενου πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Αυτό που αποφασίστηκε, είναι πως θα παίξουν όλοι με όλους στην κανονική περίοδο, όπως είχε συζητηθεί στην συνάντηση των μελών της Ένωσης με τους εκπροσώπους των 14 ομάδων.

Στα playoffs θα προχωρήσουν έξι ομάδες και στον πρώτο γύρο θα αγωνιστούν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3 ως 6. Θα παίξει η 3η με την 6η και η 4η με την 5η και η πρόκριση θα κρίνεται στις δυο νίκες.

Οι ομάδες θα κουβαλούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και αν μια ομάδα έχει νικήσει δυο φορές την αντίπαλό της, τότε παίρνει αυτόματα την πρόκριση για την τετράδα.

Στα ημιτελικά, η πρόκριση θα κρίνεται στις τρεις νίκες και πάλι οι ομάδες θα κουβαλούν τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, ενώ οι τελικοί θα κρίνονται στις τρεις νίκες, αλλά οι ομάδες θα ξεκινούν από μηδενική βάση.

Εξάλλου, αποφασίστηκε ότι θα προστεθεί και κατηγορία Κ-15 στις υποδομές, εφόσον συμπληρωθούν έξι ομάδες.