Ειδήσεις

Η απάντηση της ΠΕΠΣΣ

bannersal.JPG

Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας απαντάει στην επιστολή του κ. Δημήτρη Καλογεράκη, νόμιμου εκπροσώπου του Ρεθύμνου Futsal

Προς κο Καλογερακη,

Σχετικά με τη δεύτερη ανακοίνωση που δημοσιεύσατε στα Social Media:

1) Όντως όταν μιλήσατε με τον κο Αυλωνίτη στα εισερχόμενα email δεν είχαμε τέτοιο email. Κατόπιν της δεύτερης επισήμανσης σας, το ψάξαμε και είχε πάει στα Spam. Εκείνη την περίοδο, όπως γνωρίζετε η ένωση ήταν κλειστή, οπότε είχε συσσωρευτεί μεγάλος όγκος μηνυμάτων.

2) για τις μπάλες που αναφέρετε στις 02/12/19 έχει σταλεί email ότι μπορείτε να τις παραλάβετε. Υπάρχει και το σχετικό αντίγραφο.

3) ο τελικός αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν, όπως γνωρίζετε εδώ και τόσα χρόνια, προκύπτει στο τέλος των δηλώσεων συμμετοχής, στις 24/07. Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.

4) ως προς τα οικονομικά είναι ξεκάθαρα στην προκήρυξη.

5) ταμείο στήριξης θα υπήρχε στην περίπτωση των δύο ομίλων για να είναι ισοτιμες οικονομικά όλες οι ομάδες.

6) έχετε κάθε δικαίωμα να συμμετέχετε σε όποια κατηγορία, δηλώσετε συμμετοχή αρκεί να το κάνετε εντός χρονικών προθεσμιών. Την προηγούμενη φορά δηλώσατε εκπρόθεσμα, γι' αυτό δε μπορέσατε να συμμετέχετε.

7) ως προς την επιχορήγηση αρμόδια είναι η ΓΓΑ και για τις προϋποθέσεις.

8) ως προς τους χορηγούς, ο μόνος που λαμβάνουμε χρήματα είναι η εταιρεία Stoiximan και προορίζονται για κάλυψη μέρους των τηλεοπτικών, Διαιτησίας, καθώς και δράσεων της Ένωσης.