Ειδήσεις

Οι λεπτομέρειες της κλήρωσης

bannersal.JPG

Στις 24 Αυγούστου στις 16:00 η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-21, διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες που θα ισχύσουν

ΠΡΟΣ: Σωματεία σάλας της Stoiximan.gr – Futsal Super League
ΘΕΜΑ: Κλήρωση πρωταθλήματος περιόδου 2020-2021

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr – Futsal Super League για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 16:00, στα γραφεία της ΠΕΠΣΣ.

Γνωστοποιούμε ότι λόγω των μέτρων πρόληψης για την εξάπλωση του Covid-19, η κλήρωση θα γίνει χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων και θα προβληθεί διαδικτυακά σε ζωντανή μετάδοση (livestreaming) από το κανάλι της ΠΕΠΣΣ στο YouTube. Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν την έναρξη, θα σταλεί στα email των σωματείων της Stoiximan.gr – Futsal Super League το link μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την κλήρωση, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η διαδικασία θα είναι αδιάβλητη.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι κλειδάριθμος κοινής έδρας θα δοθεί στο ζευγάρι σωματείων Ηνίοχος ΠΟΑΣΑ και Ερμής Ζωγράφου, καθώς και στο ζευγάρι ΓΣ Σαλαμίνας και Ρέθυμνο Futsal, που για λόγους τηλεοπτικής κάλυψης θα πρέπει να αγωνίζονται εναλλάξ εντός έδρας.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
Ο EKT. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ