Ειδήσεις

Τι θα ισχύσει με τα δελτία στις υποδομές

bannersal.JPG

Tι θα ισχύσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, είτε ΕΠΟ, είτε ΠΕΠΣΣ, ανάλογα με την κατηγορία και για τις υποδομές

Αρ.πρωτ.: 8271
Ημερομηνία: 05/10/2020
ΠΡΟΣ: Τα σωματεία Σάλας

Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα σας ενημερώνουμε για το τι θα ισχύσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές των επίσημων πρωταθλημάτων μας, δηλαδή έως και το σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2020, αναφορικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, είτε ΕΠΟ, είτε ΠΕΠΣΣ, ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία και για τις κατηγορίες Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14, Κ15, Κ16 και Κ18.

Μέχρι και την κατηγορία Κ14, οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να αγωνιστούν για τις δύο πρώτες αγωνιστικές είτε με το δελτίο τους (ΕΠΟ ή ΠΕΠΣΣ, εφόσον αυτό έχει εκδοθεί), είτε με την ταυτότητα ή το πιστοποιητικό γέννησης με ταυτοπροσωπεία και απαραιτήτως με την κάρτα υγείας τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αθλητές που έχουν κάνει τα 12α γενέθλιά τους, είναι υποχρεωμένοι να έχουν αστυνομική ταυτότητα.

Για τις κατηγορίες Κ15, Κ16 και Κ18 οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνίζονται είτε με το δελτίο ΕΠΟ (εφόσον αυτό έχει εκδοθεί), είτε με την αίτηση μεταβολών (αφού την έχουν καταθέσει στην ΠΕΠΣΣ), στην οποία θα πρέπει να αναγράφεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ο αριθμός δελτίου του αθλητή και απαραιτήτως με την κάρτα υγείας τους. Σε αυτές τις τρεις κατηγορίες ΔΕΝ ισχύουν οι ταυτότητες.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ