Ειδήσεις

Η 6η στροφή του πρωταθλήματος

futsal12.jpg

Αυτό το Σαββατοκύριακο (17-18/10) γίνονται οι μάχες της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League.

Συνεχίζονται οι μάχες για το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League και το Σαββατοκύριακο (17-18/10) θα διεξαχθούν οι αγώνες για την 6η αγωνιστική. Το ματς που ματαιώθηκε, είναι αυτό της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής με τον Αιολικό-Καλλιθέα, μετά την απόφαση της Σάντα να αποσύρει τα τμήματά της απ' όλες τις κατηγορίες της σάλας.

Δυο ματς γίνονται το Σάββατο (17/10). Στις 21:30, ο Ηνίοχος φιλοξενεί το Ρέθυμνο και θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα από τον Ερμή Ζωγράφου και την ισοπαλία με την Κόμπρα, την ώρα που οι θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, αν και είναι το αουτσάιντερ.

Στις 22:00 αναμετρώνται δυο ομάδες που έχουν πολύ καλή ψυχολογία, το Φάληρο και ο Ερμής Ζωγράφου, καθώς αμφότεροι προέρχονται από νίκες. Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη θέλει να υπερασπιστεί το Χολίδειο μετά το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ εκείνη του Θανάση Τσακανίκα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Την Κυριακή (18/10) στις 16:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κόμπρα στο Καματερό και έχει τον πρώτο λόγο για να κάνει το 6Χ6, παραμένοντας η μόνη ομάδα με το απόλυτο. Όσο για το συγκρότημα του Σταύρου Ράπτη, χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 18:00, η δυνατή Σαλαμίνα υποδέχεται στο "Ν. Γραμματικός" τον Δούκα. Οι γηπεδούχοι του Χαράλαμπου Συντζανάκη έχουν ένα σύνολο που δεν τα παρατάει ποτέ και οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να πάρουν το τρίποντο.

Τέλος, στις 20:00 ο Παναθηναϊκός με τον Στέφανο Σοϊλεμέ στην τεχνική του ηγεσία υποδέχεται στο κλειστό της Πολιτείας το εξαιρετικό φέτος Νέο Ικόνιο, το οποίο μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και βάζει πλώρη για τα play offs φέτος. Όσο για το τριφύλλι, κάνει επανεκκίνηση και θέλει όσο τίποτα αυτό το τρίποντο.