Ειδήσεις

Κομβική η 7η "στροφή"

coupa737.JPG

Διαβάστε την προαναγγελία των αγώνων της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής και διεξάγονται αμφίρροπες μάχες σε όλα τα μέτωπα.

Κατ' αρχάς, η Κόμπρα παίρνει το τρίποντο άνευ αγώνα με την Ολυμπιάδα, η οποία αποσύρθηκε. Στις 18:30, ο Δούκας φιλοξενεί το Φάληρο στο ΔΑΪΣ και είναι το φαβορί για τη νίκη, κόντρα βέβαια σε μια ομάδα που νίκησε φέτος τον Παναθηναϊκό και δείχνει πως θα παλεύει όλα τα παιχνίδια, ακόμα και αυτά που είναι μεγάλο αουτσάιντερ.

Στις 21:30 γίνεται το ματς Ερμής Ζωγράφου - Παναθηναϊκός, με τις δυο ομάδες να έχουν αντίθετη φόρμα. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα προέρχεται από τρεις σερί νίκες και εκείνη του Στέφανου Σοϊλεμέ από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό είναι το δεύτερο ματς που κοουτσάρει το τριφύλλι ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής.

Tην Κυριακή (25/10) στις 16:00 η ΑΕΚ ως τυπικά φιλοξενούμενη αναμετράται με το Ρέθυμνο στο Καματερό και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, προκειμένου να συνεχίσει να είναι μόνη πρώτη χωρίς απώλεια ως τώρα. Οι Κρητικοί θα παίξουν χωρίς άγχος, θέλοντας να είναι όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί.

Στις 21:30 έχουμε ένα ματς και αυτό ιδιαιτέρως αμφίρροπο ανάμεσα σε Καλλιθέα και Σαλαμίνα στο κλειστό του Εσπέρου και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, ενώ την Δευτέρα το πρόγραμμα κλείνει με το Νέο Ικόνιο - Ηνίοχος (18:45). Οι γηπεδούχοι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μοστριού κοιτάζουν φέτος το βήμα παραπάνω.