Ειδήσεις

Καρανταλής: "Να μπούμε τετράδα"

karantalis.jpg

Ο Σωτήρης Καρανταλής μίλησε στο 5x5hellas.gr για τον φετινό Ερμή Ζωγράφου, την δική του "περιπέτεια" και το πρωτάθλημα

Ο Σωτήρης Καρανταλής μίλησε στο 5x5hellas.gr για την φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Ερμή Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα, για τη δική του καλοκαιρινή "περιπέτεια" από τη στιγμή που ο Μινώταυρος αποφάσισε να μην κατέβει στο πρωτάθλημα, αλλά και για το επίπεδο της Stoiximan Futsal Super League. 

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Από τον Μινώταυρο στον Παναθηναϊκό και από 'κει και στον Ερμή. Όλα αυτά σε διάστημα... express. Αλήθεια, πώς το βίωσες;

"Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αρχικά για μένα ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι όλο αυτό που χτίστηκε με ιδρώτα και κόπο μέσα σε τρία χρόνια, έπαψε να υπάρχει μέσα σε λίγα λεπτά. Το κλίμα που βίωσα στον Ταύρο και μέσα άλλα και εκτός του γηπέδου, θεωρώ δεν θα το συναντήσω ποτέ ξανά. Όσον αφορά στην μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, υπήρξαν κάποια λάθη που οδήγησαν στην επιλογή μου στο να μην παραμείνω".

Περιέγραψέ μου λίγο το κλίμα στο νέο σου περιβάλλον. Άλλη ομάδα, νέος προπονητής, διαφορετικά δεδομένα.

"Τώρα όσον αφορα το παρόν, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα εξίσου με πολύ καλό κλίμα. Είναι μια νεανική ομάδα, ίσως με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε από μικρή ηλικία, γιατί είμαστε όλοι απο την περιοχή του Ζωγράφου και σίγουρα παίζει ρόλο και η εξαιρετική σχέση που έχω με τον κύριο Τσακανίκα και τον ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα όλα αυτά δεν ήταν ό,τι καλύτερο στον ψυχολογικό τομέα, αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει ηρεμία και προσπαθώ να βρω τους αγωνιστικούς ρυθμούς μου και να βοηθήσω όσο μπορώ να φτάσει ο Ερμής πιο ψηλά".

Ο Ερμής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παίρνει αποτελέσματα. Να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια;

"Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, αν και θεωρώ ότι μας επηρέασε αρκετά η διακοπή του πρωταθλήματος. Φέτος, ο Ερμής έχει την τύχη να βρίσκεται στο ρόστερ του ένας παίκτης που έχει γραψει την δική του ιστορία στον χώρο, τον Σπύρο Γκρίτζαλη και σε συνδυασμό με όλο το νεανικό τιμ της ομάδας, θεωρώ οτι θα πάμε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά, θα κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα".

Πού μπαίνει ο πήχης των φιλοδοξιών για φέτος;

"Οι φιλοδοξίες της ομάδας και οι δικές μου είναι καταρχάς να είμαστε όλοι υγιείς και αυτό αφορά όλη την οικογένεια του ελληνικού futsal και κατά δεύτερον θα ήθελα για φέτος να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα".

Ένα σχόλιο για το επίπεδο του πρωταθλήματος έπειτα από τις επτά πρώτες αγωνιστικές.

"Μετά την αποχώρηση της Ολυμπιάδας και του Μινώταυρου, βλέπουμε ότι στο προσκήνιο έχουν εμφανιστεί νέες ομαδες. Ένα εξαιρετικό Νέο Ικόνιο που έχει μπει σφήνα στην κορυφή και σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί φέτος, με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια να είναι αμφίρροπα και να έχουν τρομερό αγωνιστικό ενδιαφέρον. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου στην Εθνική ομάδα στους αγώνες που θα ακολουθήσουν με την Τουρκία".