Ειδήσεις

Μόνη με το απόλυτο η ΑΕΚ

ballfutsal.jpg

Η ΑΕΚ νίκησε με 8-2 το Νέο Ικόνιο και επέκτεινε το απόλυτό της, κάνοντας το 8Χ8, νίκες για Δούκα, Παναθηναϊκό και Φάληρο

Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League νίκησε το εξαιρετικό φέτος Νέο Ικόνιο με 8-2 στο κλειστό του Καματερού και επέκτεινε το απόλυτό της, φτάνοντας τους 24 βαθμούς. Όσο για την ομάδα των Ζάχου-Καρασάββα, έμεινε στους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση. Κορυφαίος του αγώνα ο Ντάτης με τέσσερα γκολ.

Σημαντική νίκη με 4-2 μέσα στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια πανηγύρισε ο Δούκας απέναντι στον Ερμή, μετράει πλέον επτά νίκες έπειτα από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, βάζοντας παράλληλα… φρένο στο αήττητο σερί της ομάδας του Ζωγράφου, η οποία πάντως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-1 στο ημίχρονο και το γύρισαν οι μπλε στο δεύτερο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Στέφανου Σοϊλεμέ επικράτησε με 3-0 του Ηνίοχου στο κλειστό της Πολιτείας και έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ αυτή του Γιάννη Μοστριού έμεινε στους δέκα και θα προσπαθήσει να ανακάμψει στα επόμενα παιχνίδια.

Τους εννέα βαθμούς έφτασε το Φάληρο, το οποίο για την 8η αγωνιστική επικράτησε με 4-2 του Αιολικού-Καλλιθέα στο Χολίδειο. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήρθε και αυτή απέναντι στην ομάδα του Σταύρου Μαυράκη, ενώ έχει πάρει άνευ αγώνα και το ματς με την Ολυμπιάδα. Στον αντίποδα, ο Αιολικός-Καλλιθέα έμεινε στους επτά βαθμούς.

Αναβλήθηκε το Σαλαμίνα - Κόμπρα, καθώς έκλεισε προσωρινά το "Νίκος Γραμματικός" και θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, ενώ το Ρέθυμνο νίκησε 3-0 άνευ αγώνα την Ολυμπιάδα, η οποία έχει αποσυρθεί.