Ειδήσεις

Αυλωνίτης: "Μπορεί και ψηλότερα η Εθνική"

avlonitiss.jpg

Δήλωση του προέδρου της ΠΕΠΣΣ, Νίκου Αυλωνίτη, για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ανδρών ποδοσφαιρού σάλας με αντίπαλο την Τουρκία

Παρά τις αντιξοότητες, τα εμπόδια και τις δυσκολίες, εν μέσω μάλιστα μιας πανδημίας που έχει δοκιμάσει τη χώρα μας, το ελληνικό futsal στάθηκε στο ύψος του και απέδειξε πως η διαρκής και σταθερή πρόοδος του αθλήματος δεν είναι τυχαία.

Πολλά συγχαρητήρια στον πρωτεργάτη της επιτυχίας, Γιάννη Ζιάβα, αλλά και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν τα πάντα σε αυτά τα δυο παιχνίδια, τίμησαν το εθνόσημο, εκπροσώπησαν πανάξια την Ελλάδα και έφτασαν σε αυτόν τον θρίαμβο.

Όχι, το ταβάνι μας δεν είναι αυτό. Όχι, κανείς δεν αισθάνεται ότι ο στόχος επιτεύχθηκε. Όχι, κανείς δεν επαναπαύεται στις δάφνες της επιτυχίας. Αυτή η Εθνική μπορεί να φτάσει ψηλότερα, γιατί όχι και στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι το EURO 2022.

Ένα ένα τα βήματα όμως. Με ταπεινότητα, προσήλωση, συγκέντρωση, αφοσίωση και σκληρή δουλειά μπορεί να μπει ένα ακόμη λιθαράκι και να ζήσουμε και άλλες μοναδικές στιγμές, όπως αυτές στο ΔΑΪΣ πριν μερικά 24ωρα.

Επίσης, η προβολή του αγώνα μέσα από την συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV (τηλεόραση και YouTube) αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου, διότι η σάλα μπήκε σε πολλά σπίτια και παρακολούθησαν τον αγώνα άνθρωποι που δεν ανήκαν στην δική μας φουτσαλική οικογένεια.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και δεσμευόμαστε πως θα γίνουν ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Καλή δύναμη σε όλους, θα τα καταφέρουμε και σε αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας και θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί.

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ

Νίκος Αυλωνίτης