Ειδήσεις

Εορταστικό μήνυμα του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

avlonitis19.jpg

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Το 2020 μάς αφήνει σε λίγα 24ωρα με ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Μια χρονιά με πολλά εμπόδια, δυσκολίες, προκλήσεις, απαιτήσεις και μια πανδημία από την οποία δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα και χρειάζεται να γίνει μεγάλη προσπάθεια απ' όλους μας. Το σίγουρο είναι ότι μας έκανε όλους πιο υπεύθυνους, αντιληφθήκαμε την σπουδαιότητα της υγείας. Δεν είναι κλισέ η ευχή "υγεία πάνω απ' όλα", διότι αποτελεί το υπέρτερο αγαθό.

Όσον αφορά στη σάλα, η χρονιά φεύγει με δυο μεγάλες επιτυχίες στο εξωτερικό που ελπίζουμε να συνεχιστούν το 2021, την ώρα που δίνουμε όλοι μεγάλη μάχη να κρατηθεί το άθλημά μας όρθιο σε μια δύσκολη συγκυρία με τον κορονοϊό. Το "σταμάτα, ξεκίνα" προφανώς και δεν είναι ευχάριστο για κανέναν μας, αλλά προέχει η ασφάλεια όλων. Να είναι άπαντες σίγουροι πως θα επανέλθουμε ακόμη πιο δυνατοί και θα συνεχιστεί η καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει απ' όλους μας.

Ως πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ δεσμεύομαι να κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου το ελληνικό futsal να μείνει όρθιο, δυνατό και να πορευτεί με ασφάλεια στο μέλλον. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ειδικά στη σημερινή συγκυρία, αλλά θα παλέψουμε για να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα όταν πάρουμε το "πράσινο φως" για επανεκκίνηση, πάντα με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας.

Έχουμε σηκώσει τα μανίκια από την ημέρα που αναλάβαμε και δεν έχουμε καμία πρόθεση να αφήσουμε τη δουλειά στη μέση. Έστω και με τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας, θα τα καταφέρουμε. Το ελληνικό futsal θα κάνει βήματα μπροστά και θα προοδεύσει.

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και πολλή αγάπη!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ