Ειδήσεις

Ήττα και αποκλεισμός

greece-new.jpg

Η Εθνική ομάδα γνώρισε δεύτερη ήττα από τη Σλοβακία, αυτή τη φορά με 5-0 στο κλειστό του ΔΑΪΣ και αποκλείστηκε μαθηματικά

Η Εθνική ομάδα γνώρισε δεύτερη ήττα μέσα σε λίγα 24ωρα από τη Σλοβακία, αυτή τη φορά για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης (3ος όμιλος) του UEFA Futsal EURO 2022 και έχασε ακόμα και τις μαθηματικές της ελπίδες για διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 5-0 στο κλειστό του ΔΑΪΣ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, είχαν ένα ξέσπασμα με τρία γκολ σε ένα λεπτό στο β’ μέρος και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Η Σλοβακία προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ντραχόβσκι, για να έρθει ο Ράφαϊ στο 17′ και να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του. Στο 29ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Οι τελικές ήταν 11-25, με την Ελλάδα να έχει τέσσερις εντός εστίας έναντι 11 της Σλοβακίας.

Στις 9 Απριλίου, η Εθνική φιλοξενεί τη Μολδαβία, ενώ κλείνει τους αγώνες του ομίλου στο Μπακού με τους Αζέρους στις 14 Απριλίου. Μέχρι στιγμής, η γαλανόλευκη δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό και είναι τελευταία.