Ειδήσεις

Το πρωτόκολλο αγώνων

bannersal.JPG

Το πρωτόκολλο προσέλευσης αγώνων της Stoiximan–Futsal Super League, το οποίο στάλθηκε στα σωματεία και στην επιτροπή διαιτησίας

Κύριε Πρόεδρε,

Ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Stoiximan–Futsal Super League στις 28 Μαρτίου, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ορισμένες πολύ σημαντικές παραμέτρους, σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή των υπολειπόμενων αγώνων για την ολοκλήρωση του θεσμού. Μετά το «πράσινο φως» που πήρε η Ένωσή μας από τη ΓΓΑ για την επανεκκίνηση της διοργάνωσης, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσουμε κατά γράμμα τις παρακάτω οδηγίες, ώστε να ολοκληρωθεί ο θεσμός χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

• Τα τεστ COVID (Rapid Test) στα οποία θα υποβληθούν όλοι οι συμμετέχοντες σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε την προηγούμενη ημέρα του αγώνα, οπότε τα σωματεία θα πρέπει να μεριμνήσουν εγκαίρως για την πραγματοποίησή τους.
• Οι διαγωνιζόμενες ομάδες υποχρεούνται να στείλουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες στον αγώνα (παράγοντες, προπονητές, αθλητές) στο email της Υγειονομικής Επιτροπής της ΠΕΠΣΣ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), 48 ώρες πριν το ορισμένο παιχνίδι.
• Οι διαγωνιζόμενες ομάδες καλούνται να είναι στο γήπεδο 75 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε αναμέτρησης. Η ώρα προσέλευσης είναι αυστηρή και πέραν αυτής, η αθλητική εγκατάσταση θα κλείνει.
• Οποιοσδήποτε από τους συμμετέχοντας στον αγώνα κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον COVID-19, δεν θα είναι υποχρεωμένος να υποβληθεί σε τεστ COVID, αλλά είναι υποχρεωμένος να φέρει στο γήπεδο το πιστοποιητικό μαζί με την αστυνομική του ταυτότητα.
• Υπεύθυνος και υπόλογος για τον έλεγχο των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων, είναι ο υγειονομικός υπεύθυνος της εκάστοτε γηπεδούχου ομάδας.
• Κάθε μέλος της αποστολής της ομάδας (παράγοντες, προπονητές, αθλητές) θα πρέπει να φέρει υποχρεωτικά μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και τη βεβαίωση του αρνητικού τεστ. Σε περίπτωση που κάποιος δεν προσκομίσει ένα από τα δύο παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα να εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση.
• Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η αλλαγή πάγκων στο ημίχρονο, καθώς και η χρήση διακριτικών στον πάγκο (σαλιάρες), κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όσοι βρίσκονται στον πάγκο (με εξαίρεση τον πρώτο προπονητή), υποχρεωτικά θα πρέπει να φορούν μάσκα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην εξέδρα δικαίωμα να βρίσκονται έχουν τρία μέλη της κάθε διαγωνιζόμενης ομάδας, τρία μέλη από τη διοργανώτρια αρχή, ο παρατηρητής διαιτησίας και το συνεργείο κάλυψης του αγώνα, υποχρεωτικά όλοι με μάσκες και τηρώντας ευλαβικά τις αναγκαίες αποστάσεις.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
Ο ΕΚΤ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ