Ειδήσεις

Στο Καρπενήσι το Final-4 ανόδου

ballfutsal.jpg

Το διήμερο 12-13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το Final-4 ανόδου με έξοδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Το διήμερο 12-13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι η Β' φάση του πρωταθλήματος της Futsal League, αφού η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε τη διεξαγωγή του Final-4 ανόδου, αναλαμβάνοντας και το κόστος.

Η Αναγέννηση, το Καρπενήσι, ο Πήγασος και η ΑΕ Ψυχικού θα διαμένουν στα ξενοδοχεία Βίλλα Βιργινία και Kyklamino Hotel, ενώ οι αγώνες θα γίνουν σε κλειστό γήπεδο με παρκέ. Η Περιφέρεια αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το Final-4 και η ΠΕΠΣΣ θέλει να την ευχαριστήσει, όπως και τον Δήμο Καρπενησίου, για το γεγονός ότι προβάλλουν το άθλημά μας και το στηρίζουν έμπρακτα.

Να τονιστεί πως λόγω της δήλωσης συμμετοχής μόνο τεσσάρων ομάδων, η διεξαγωγή της Β’ Φάσης (ανάδειξη πρωταθλητή) τροποποιείται. Θα διεξαχθούν μονοί (νοκ άουτ) ημιτελικοί το Σάββατο 12/06/2021, 1-4 και 2-3, σύμφωνα με τη βαθμολογία που θα έχει προκύψει από τους αγώνες της Α’ Φάσης στο Λουτράκι

Την Κυριακή 13/06/2021 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Όλοι οι αγώνες της Β’ Φάσης θα έχουν κανονική διάρκεια, ήτοι δύο ημίχρονα των 20 λεπτών, καθαρός χρόνος. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα υπάρξουν δύο ημίχρονα 3 λεπτών έκαστο καθαρός χρόνος και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, η κάθε ομάδα θα εκτελέσει από 5 πέναλτι.