Ειδήσεις

Πανηγυρική αθώωση Αυλωνίτη

avlonitis19.jpg

Αθώος κρίθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, ο οποίος έκανε προσωπική δήλωση

Την απαλλαγή όλων όσων αντιμετώπιζαν κατηγορίες για την υπόθεση επηρεασμού εκλογών των Ενώσεων με αθέμιτες παρεμβάσεις, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Έτσι, λοιπόν, πανηγυρικά αθώος κρίθηκε και ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, ο οποίος ήταν μεταξύ των κατηγορουμένων και δικαιώθηκε πλήρως από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Προσωπική δήλωση Νίκου Αυλωνίτη:

"Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και τα σωματεία που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου, πίστεψαν στην αθωότητά μου και με στήριξαν έμπρακτα. Ευθύς εξ αρχής, είχα δηλώσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν ίσχυε τίποτα απ' όλα όσα μου καταλογίστηκαν από συγκεκριμένους ανθρώπους που με στοχοποίησαν.

Η Ένωση Σάλας βγαίνει πεντακάθαρη απ' όλη αυτή τη δικαστική διαμάχη και πολύ πιο δυνατή. Οι αρχαιρεσίες μας είναι διαφανείς και αδιάβλητες και κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει το παραμικρό. Όλοι όσοι πόνταραν στην ενοχή μου, πήραν την απάντησή τους από την ελληνική δικαιοσύνη που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δικηγόρο μου, Χάρη Γρηγορίου, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα".