Ειδήσεις

Τρεις νίκες οι γηπεδούχοι και μια ισοπαλία

ball2019.jpeg

Σημειώθηκαν 34 γκολ στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League

Την τέταρτη νίκη του σε πέντε αγωνιστικές στη Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε ο Ερμής Ζωγράφου, ο οποίος επιβλήθηκε 6-1 της Σαλαμίνας στο κλειστό Αντώνης Φώτσης και μετράει δώδεκα βαθμούς. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους νησιώτες που έχουν τρεις βαθμούς από την πρεμιέρα στο Πέραμα.

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Φάληρο και τον Ηνίοχο στο κλειστό του Περάματος στο Ικόνιο, το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη. Στους τέσσερις πόντους το Φάληρο, πρώτος βαθμός για το συγκρότημα του Σταύρου Μαυράκη που ισοφάρισε στο φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε το αήττητο σερί του. Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη επιβλήθηκε 4-2 της Κόμπρας στο κλειστό του Βύρωνα και έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους τρεις. Πάντως, οι παίκτες του Σταύρου Ράπτη στάθηκαν ανταγωνιστικοί απέναντι στο τριφύλλι.

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Νέο Ικόνιο, το οποίο επιβλήθηκε του Πηγάσου Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Περάματος με 11-4. Στους επτά βαθμούς πλέον βρίσκεται η ομάδα των Καρασάββα-Ζάχου, στους τρεις έμειναν οι νεοφώτιστοι που θα δώσουν τη μάχη της παραμονής στα μεγάλα σαλόνια.

Απομένει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Δούκα στο κλειστό του Καματερού, το οποίο μετατέθηκε για μια εβδομάδα έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Ως τώρα οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 4Χ4 και 12 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα:

Φάληρο - Ηνίοχος 3-3
Ερμής Ζωγράφου - Σαλαμίνα 6-1
Κόμπρα - Παναθηναϊκός 2-4
Νέο Ικόνιο - Πήγασος Αγίας Παρασκευής 11-4
ΑΕΚ - Δούκας Μετάθεση