Ειδήσεις

Η 5η στροφή της Futsal League και το εξ αναβολής

ballfutsal.jpg

Δυνατά παιχνίδια έγιναν για την 5η αγωνιστική της Futsal League, ενώ διεξήχθη και ένα εξ αναβολής για την πρεμιέρα

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Futsal League, οι Τράχωνες Αλίμου νίκησαν στην Γλυφάδα το τυπικά γηπεδούχο Ρέθυμνο με σκορ 6-1.

Ένα 24ωρο αργότερα, οι Τράχωνες έπαιξαν και δεύτερο αγώνα για την 5η αγωνιστική και επιβλήθηκαν 8-3 εκτός έδρας του Ψυχικού, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς έναντι τριών των γηπεδούχων. Τους εννέα βαθμούς αλλά με ματς λιγότερο έφτασε και η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, η οποία επιβλήθηκε 6-3 της Ταραχής Μεταμόρφωσης, η οποία έχει έξι πόντους σε πέντε αγώνες.

Το Ρέθυμνο έχασε εκ νέου, αυτή την φορά από τον Ερμή Ζωγράφου Β' με 4-0 και οι δυο ομάδες έχουν από τρεις πόντους. Προελαύνει ο Εθνικός Παλλήνης, ο οποίος στο ντέρμπι κορυφής νίκησε 10-0 την Σάμο και αποσπάστηκε τρεις πόντους (12 έναντι 9), έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το 4Χ4 έκανε ο Αδέσποτος στον Β' Όμιλο, επικρατώντας της ΑΕΚΑ με 5-0 και έχει πλέον 12 πόντους, με το Καλαμάκι να έχει μείνει στους δυο. Την πρώτη της νίκη αλλά σε τρεις αγώνες πέτυχε η Λαμία, που επιβλήθηκε του Α.Ο. Τρικάλων εκτός έδρας με 7-5 (έμεινε στους τέσσερις βαθμούς).

Τέλος, η Υπεροχή Τρικάλων σημείωσε την πρώτη νίκη της και έφτασε τους τέσσερις πόντους, καθώς επιβλήθηκε 9-7 του Καρπενησίου, το οποίο έμεινε στους έξι. Έχουν ματς λιγότερο οι δυο ομάδες.

Τα αποτελέσματα:

Α' ΟΜΙΛΟΣ:
Ρέθυμνο - Τράχωνες 1-6 (1η αγ.)

ΑΕ Ψυχικού - ΑΣ Τράχωνες Αλίμου 3-8
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Ταραχή Μεταμόρφωσης 6-3
Ερμής Ζωγράφου Β' - Ρέθυμνο 4-0
Εθνικός Παλλήνης - Σάμος 10-0

Β' ΟΜΙΛΟΣ:
Α.Ο. Τρίκαλα - ΠΑΣ Λαμία 5-7
ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων - Καρπενήσι 9-7
ΑΕΚΑ -Αδέσποτος Αθηνών 0-5