Ειδήσεις

Πρόσκληση για την 4η Σχολή UEFA C NATIONAL

bannersal.JPG

Σας καλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην 4η Σχολή NATIONAL C FUTSAL στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου

Με την παρούσα και στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των προπονητών Ποδοσφαίρου Σάλας, σας καλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην 4η Σχολή NATIONAL C FUTSAL, την οποία η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου 2022.

Επειδή ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 10, η Σχολή θα ανακοινωθεί οριστικά μόνο όταν συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός υποψηφίων που θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά σας, χρειάζεται να αποστείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, δηλώνοντας την πρόθεσή σας να παρακολουθήσετε την εν λόγω Σχολή, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και το σωματείο από το οποίο προέρχεστε. Η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα σας αποσταλλούν μέσω mail εφόσον ανακοινωθεί και επίσημα η Σχολή από την ΕΠΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
 Παρακαλούμε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι υποψήφιοι έχουν σοβαρά υπόψη τους να παρακολουθήσουν τη Σχολή, χωρίς να υπάρχουν υπαναχωρήσεις συμμετοχής όταν αυτή ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΟ.

 Καλούμε, τέλος, όσους προπονητές είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Σχολή που ματαιώθηκε και έχουν λάβει πιστοποίηση πάγκου για τα φετινά πρωταθλήματα, να δηλώσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ συμμετοχή στην προσεχή Σχολή NATIONAL C FUTSAL. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ: Ο EKT. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ