Ειδήσεις

Απαράλλαχτη η κορυφή

ball2019.jpeg

Η ΑΕΚ πέρασε από το Πέραμα, νίκες για Δούκα, Παναθηναϊκό, Ερμή Ζωγράφου και Φάληρο στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ έκανε το 8Χ8 στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Η Ένωση πέρασε με 5-1 από το Πέραμα κόντρα στο Νέο Ικόνιο και έφτασε στους 24 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι έμειναν στους δέκα πόντους και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη συνέχεια.

Με τον Γιάννη Μοστριό στον πάγκο του, ο Δούκας πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Αγίας Παρασκευής, νικώντας εύκολα και δίκαια τον Πήγασο με 11-0. Οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν να προβάλουν σθεναρή αντίσταση και μοιραία το σκορ ξέφυγε γι' αυτούς.

Την τρίτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Φάληρο, το οποίο ήταν καλύτερο από την Κόμπρα στο κλειστό του Περάματος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και επικράτησε 4-3, φτάνοντας τους δέκα βαθμούς έναντι εννέα της ομάδας του Βύρωνα.

Ο Ερμής Ζωγράφου ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ηνίοχο και δικαιολόγησε τον τίτλο του, επικρατώντας 7-0 στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια. Περαστικα στον Δημήτρη Μαυράκη που τραυματίστηκε και υποχώρησε υποβασταζόμενος.

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά απέναντι στη Σαλαμίνα στο κλειστό της Πολιτείας. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν 7-0, κάνοντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο με έξι τέρματα. Στους 19 βαθμούς είναι πλέον το τριφύλλι και στους έξι έμειναν οι νησιώτες.

Τα αποτελέσματα:

Φάληρο - Κόμπρα 4-3
Ηνίοχος - Ερμής Ζωγράφου 0-7
Πήγασος Αγίας Παρασκευής - Δούκας 0-11
Παναθηναϊκός - Σαλαμίνα 7-0
Νέο Ικόνιο - ΑΕΚ 1-5