Ειδήσεις

Σπουδαία ματς σε ΔΑΪΣ και Ιλίσια

futsal12.jpg

Το ντέρμπι του Δούκα με τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΪΣ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. Η προαναγγελία των πέντε αγώνων

Το Σαββατοκύριακο, 27-28 Νοεμβρίου, διεξάγονται οι αγώνες για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και αναμφίβολα το παιχνίδι που ξεχωρίζει, είναι αυτό ανάμεσα στον Δούκα και τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα της Σαλαμίνας με τον Ηνίοχο (27/11, 17:00), με τους νησιώτες του Χαράλαμπου Συντζανάκη να μετρούν έξι βαθμούς έναντι ενός της ομάδας του Σταύρου Μαυράκη που βρίσκεται στην τελευταία θέση δίχως νίκη.

Στις 19:30 στο ΔΑΪΣ διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Δούκα του Γιάννη Μοστριού και τον Παναθηναϊκό του Απόστολου Μπελτσίδη, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην 2η θέση με 19 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Την Κυριακή διεξάγονται τα άλλα τρία παιχνίδια του προγράμματος. Στις 16:00 στο Καματερό, η Ένωση του Γιάννη Ζιάβα που μετράει 8Χ8, υποδέχεται το Φάληρο του Δημήτρη Πολποτίνη με στόχο να επεκτείνει το αήττητο σερί της και παράλληλα να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ένα 24ωρο πριν. Οι Φαληριώτες από την άλλη έχουν δείξει φέτος ένα εξαιρετικό πρόσωπο.

Στις 19:00 στο κλειστό του Βύρωνα, η Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη η οποία μετράει εννέα βαθμούς, υποδέχεται τον νεοφώτιστο Πήγασο Αγίας Παρασκευής του Αυγουστίνου Κάτσαρη που έχει τρεις βαθμούς.

Τέλος, στις 22:00 στα Ιλίσια διεξάγεται το επίσης δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα με το Νέο Ικόνιο των Καρασάββα - Ζάχου. Οι γηπεδούχοι έχουν 16 βαθμούς, έξι περισσότερους από την ομάδα του Περάματος.