Ειδήσεις

Κρίσιμοι αγώνες στην 11η "στροφή"

ballfutsal.jpg

Η 11η αγωνιστική διεξάγεται το τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου και γίνονται κομβικά ματς, με πιο αμφίρροπο αυτό στο Πέραμα μεταξύ Νέου Ικόνιου και Δούκα

Η 11η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League διεξάγεται το τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου και διεξάγονται κρίσιμοι και κομβικοί αγώνες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο (11/12) στις 18:00, το Φάληρο υποδέχεται τη Σαλαμίνα στο κλειστό του Πέραματος. Τις δυο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί, με την ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη να έχει δέκα βαθμούς έναντι επτά των νησιωτών του Χαράλαμπου Συντζανάκη.

Στις 21:30 στα Ιλίσια, ο ουραγός Ηνίοχος του Σταύρου Μαυράκη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του Απόστολου Μπελτσίδη, ο οποίος προέρχεται από ισοπαλία με τον Πήγασο στην Αγία Παρασκευή.

Δυο αγώνες διεξάγονται την Κυριακή (12/12). Στις 16:00, η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ του Γιάννη Ζιάβα φιλοξενεί στο Καματερό τον νεοφώτιστο Πήγασο του Αυγουστίνου Κάτσαρη και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.

Τρεις ώρες μετά (19:00), στο κλειστό του Βύρωνα η φορμαρισμένη Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη παίζει με τον δυνατό φέτος Ερμή Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς.

Το πρόγραμμα κλείνει την Δευτέρα (13/12, 19:00) με το ντέρμπι ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο και τον Δούκα. Οι γηπεδούχοι των Καρασάββα - Ζάχου φιλοδοξούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στον δεύτερο γύρο και οι μπλε του Γιάννη Μοστριού να διατηρήσουν την επαφή με την κορυφή.