Ειδήσεις

Μάχες σε κορυφή και ουρά

maxresdefault.jpg

Το τριήμερο 18-20 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι αγώνες για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, την τελευταία της χρονιάς

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, την τελευταία για το 2021. Οι μάχες είναι κρίσιμες τόσο για τις πρώτες θέσεις όσο και για την ουρά.

Το Σάββατο (18/12) στις 20:00, ο πρωταθλητής Δούκας φιλοξενεί το Φάληρο στο κλειστό του ΔΑΪΣ και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, προκειμένου να διατηρηθεί μόνος στην 2η θέση του πίνακα.

Στις 21:30 γίνεται το ντέρμπι της αγωνιστικής στο κλειστό των Ιλισίων ανάμεσα στον τρίτο της βαθμολογίας Ερμή Ζωγράφου και την πρωτοπόρο ΑΕΚ που μετράει μονάχα νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ένα ματς γίνεται την Κυριακή (19/12, 17:30) και είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό / Αθήνα '90 Σάλας και το Νέο Ικόνιο στην Πολιτεία, το οποίο είναι αρκετά αμφίρροπο, αφού κοντράρονται δυο από τις δυο δυνατές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Την Δευτέρα (20/12) στις 21:30, η Σαλαμίνα υποδέχεται στο Νίκος Γραμματικός την Κόμπρα σε μια μάχη ανοικτή σε όλα τα αποτελέσματα, ενώ στις 22:00 γίνεται το ντέρμπι της παραμονής στην Αγία Παρασκευή μεταξύ του νεοφώτιστου Πηγάσου και του ουραγού Ηνίοχου.