Ειδήσεις

Αναβολές πρωταθλημάτων και rapid tests

bannersal.JPG

Αναβολές στα πρωταθλήματα Κ9 ως Κ15 για δυο εβδομάδες και rapid tests ανήμερα ή την προηγούμενη των αγώνων Κ16, Κ18 και ανδρικού

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας και της συνεχιζόμενης έξαρσης των κρουσμάτων της COVID-19, η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου, αποφάσισε την αναβολή των πρωταθλημάτων Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 & Κ15 για δύο εβδομάδες, προκειμένου να αποτραπεί – όσο είναι δυνατόν – η διασπορά του κορονοϊού. Οι παραπάνω διοργανώσεις θα επανεκκινήσουν το σαββατοκύριακο 22 & 23 Ιανουαρίου, από την αγωνιστική που σταμάτησαν.

Όσον αφορά στις κατηγορίες Κ18, Κ16, καθώς και τις διοργανώσεις Ανδρών, η Επιτροπή αποφάσισε για τις αγωνιστικές που αφορούν τον μήνα Ιανουάριο, την αναγκαιότητα υποβολής όλων των εμπλεκομένων στους αγώνες σε rapid test την ημέρα των αγώνων ή, εάν αυτό δεν είναι εφικτό, την προηγούμενη ημέρα του αγώνα.

Υπεύθυνος για την τήρηση του μέτρου αυτού είναι ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ COVID του κάθε σωματείου. Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ και το μέτρο της εισόδου φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων, σύμφωνα με την 8999/31-12-2021 επιστολή μας.