Ειδήσεις

Επανέναρξη της δράσης

futsal12.jpg

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League επιστρέφει στη δράση με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής, της πρώτης για τη νέα χρονιά

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League επιστρέφει στη δράση με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής. Διεξάγονται κομβικά παιχνίδια στη μάχη των playoffs και της παραμονής.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο (8/1) στις 18:30 με τον αγώνα ανάμεσα στο δυνατό Φάληρο και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Περάματος. Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Πολποτίνη προέρχονται από την πρόκριση επί της Λαμίας στο Κύπελλο και μετρούν δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενοι στην 8η θέση. Όσο για το τριφύλλι του Απόστολου Μπελτσίδη είναι στην 3η θέση με 27 βαθμούς, δυο λιγότερους από τον Δούκα.

Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου, στις 21:30 ο 4ος Ερμής Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα φιλοξενεί στα Ιλίσια τον νεοφώτιστο και ουραγό Πήγασο Αγίας Παρασκευής του Αυγουστίνου Κάτσαρη που προέρχεται από το 9-4 επί του Ηνίοχου για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Την Κυριακή (9/1) στις 16:00, η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ υποδέχεται στο κλειστό του Καματερού την έκτη Σαλαμίνα, ενώ στις 19:00 διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα ο αγώνας μεταξύ της Κόμπρας και του πρωταθλητή Δούκα. Η ομάδα του Σταύρου Ράπτη είναι 7η με 12 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Σαλαμίνα, ενώ στους 29 είναι οι μπλε του Γιάννη Μοστριού που θέλουν να διατηρηθούν στην 2η θέση.

Τέλος, την Δευτέρα (10/1) στις 19:00 στο Πέραμα γίνεται η αναμέτρηση ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο των Καρασάββα – Ζάχου και τον Ηνίοχο του Σταύρου Μαυράκη. Το Ικόνιο είναι πέμπτο με 13 βαθμούς, στους πέντε βαθμούς και την προτελευταία θέση είναι οι γαλάζιοι που αναζητούν πλέον βαθμό ή βαθμούς σε κάθε ματς στη μάχη της παραμονής.