Ειδήσεις

Οι τέσσερις που μπήκαν με το δεξί και η αναβολή

futsalball.jpg

Νίκες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ερμή και Νέο Ικόνιο στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, δεν έγινε το Κόμπρα - Δούκας λόγω κρουσμάτων

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την ΑΕΚ που επικράτησε με 10-0 της Σαλαμίνας για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. Η «Ένωση» παραμένει στην κορυφή με το απόλυτο των νικών και έφτασε τους 39 βαθμούς, στους δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι

Με το… δεξί μπήκε στο 2022 ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 7-4 του Φαλήρου στο Πέραμα και έφτασε τους 30 βαθμούς στη Stoiximan Futsal Super League έναντι δέκα του αντιπάλου.

Ο Ερμής Ζωγράφου μπήκε νικηφόρα στη νέα χρονιά και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα επικράτησε με 11-3 του Πήγασου Αγίας Παρασκευής στο κλειστό των Ιλισίων και έφτασε τους 28 βαθμούς έναντι τεσσάρων των νεοφώτιστων που παραμένουν στην τελευταία θέση και δίνουν μάχη για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια και τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο και τον Ηνίοχο έγινε σε… δύο δόσεις. Νικήτρια ήταν η ομάδα του Περάματος με 8-2, τονίζοντας ότι είχε ξεκινήσει την Δευτέρα (10/1), αλλά διακόπηκε στο 17'16'' εξαιτίας νερού που έπεφτε στο κλειστό και έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίστηκε ένα 24ωρο μετά την ίδια ώρα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ. Στους 16 βαθμούς το Ικόνιο, στους πέντε έμειναν οι γαλάζιοι.

Ο αγώνας της Κόμπρας με τον Δούκα στο κλειστό του Βύρωνα δεν διεξήχθη εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού και θα οριστεί εκ νέου σε άλλη διαθέσιμη ημερομηνία. Η πανδημία και η έξαρση της μετάλλαξης Όμικρον δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο σάλας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φάληρο - Παναθηναϊκός 4-7
Ερμής Ζωγράφου - Πήγασος 11-3
ΑΕΚ - Σαλαμίνα 10-0
Νέο Ικόνιο - Ηνίοχος 8-2
Κόμπρα - Δούκας (αναβολή λόγω κορονοϊού)