Ειδήσεις

Μαγνητίζει το ντέρμπι κορυφής

ballfutsal.jpg

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής και ξεχωρίζει το ντέρμπι του Δούκα με την ΑΕΚ στο ΔΑΪΣ

Η δράση συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League με τους αγώνες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και κάθε ματς πλέον έχει τη σημασία του, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Ο Ηνίοχος υποδέχεται το Σάββατο (15/1, 22:00) στο κλειστό των Ιλισίων το Φάληρο και θέλει πάση θυσία το τρίποντο, καθώς είναι προτελευταίο με πέντε βαθμούς, στο +1 από τον ουραγό Πήγασο. Δέκα πόντους έχει το Φάληρο που θέλει να ανέβει στην κατάταξη για το καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική περίοδο ενόψει και των playoffs.

Την Κυριακή (16/1) γίνονται δύο αγώνες. Στις 17:15, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην Πολιτεία την Κόμπρα, με το τριφύλλι να μάχεται για την 2η θέση, έχοντας 30 βαθμούς (έναν παραπάνω, αλλά και ματς περισσότερο από τον Δούκα), στους 12 βρίσκονται οι Βυρωνιώτες.

Στις 17:30 γίνεται στο "Νίκος Γραμματικός" το ματς της Σαλαμίνας με τον Ερμή Ζωγράφου. Τις δυο ομάδες χωρίζουν δύο θέσεις, αλλά και 15 βαθμοί, με τους νησιώτες να έχουν 13 πόντους και να κυνηγούν την 5η θέση (είναι στο -3 από το Ικόνιο), στους 28 είναι ο τέταρτος Ερμής.

Την Δευτέρα (17/1, 22:00), στην Αγία Παρασκευή διεξάγεται το ματς του νεοφώτιστου Πηγάσου με το Νέο Ικόνιο. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις βαθμούς και δίνουν μάχη επιβίωσης, ενώ η ομάδα του Περάματος δεν μπορεί να κυνηγήσει κάτι πέραν της διατήρησης της 5ης θέσης, έχοντας 16 βαθμούς.

Τέλος, την Τετάρτη (19/1, 20:00) γίνεται στο ΔΑΪΣ το ντέρμπι ανάμεσα στον περσινό πρωταθλητή Δούκα και την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Οι μπλε έχουν 29 βαθμούς και ματς λιγότερο, θέλουν όσο τίποτα άλλο το τρίποντο για τη 2η θέση, στο +10 η Ένωση που μετράει μόνο νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα.