Ειδήσεις

Όλα τα ματς είναι κομβικά

coupa737.JPG

Τρεις αγώνες γίνονται το Σάββατο, όπου δεσπόζει το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και το Ερμής - Δούκας. Η προαναγγελία της 15ης αγωνιστικής

Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (22/1) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League και ξεχωρίζει στις 22:00 το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Καματερού, με την Ένωση να προέρχεται από την πρώτη φετινή της ήττα στο ντέρμπι από τον Δούκα, ενώ οι πράσινοι από νίκη κόντρα στην Κόμπρα. Τις δυο ομάδες χωρίζουν έξι βαθμοί (39 έναντι 33).

Το πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα της Σαλαμίνας με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής στο Νίκος Γραμματικός (22/1, 20:30), όπου οι φιλοξενούμενοι κυρίως καίγονται για βαθμούς, αφού είναι τελευταίοι με τέσσερις πόντους, στο -1 από τον Ηνίοχο. Μια ώρα αργότερα (21:30) γίνεται ένα ακόμη ντέρμπι ανάμεσα στον Ερμή Ζωγράφου και τον Δούκα στο κλειστό Αντώνης Φώτσης στα Ιλίσια. Στους 32 πόντους είναι οι μπλε, έναν περισσότερο από τους Ζωγραφιώτες και με παιχνίδι λιγότερο.

Την Κυριακή (23/1) στις 19:00, η Κόμπρα υποδέχεται τον Ηνίοχο που επίσης ψάχνει βαθμό ή βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας, με τους Βυρωνιώτες να θέλουν τη νίκη για να αναρριχηθούν στον πίνακα. Τέλος, την Δευτέρα (24/1) στις 22:00 διεξάγεται η αμφίρροπη μάχη του Φαλήρου με το Νέο Ικόνιο στο κλειστό του Περάματος, με τους Φαληριώτες να είναι τυπικά γηπεδούχοι μιας και είναι η φυσική έδρα του Ικόνιου.

Την Πέμπτη (27/1) στις 21:15 η Κόμπρα υποδέχεται τον Δούκα σε εξ αναβολής αναμέτρηση που δεν είχε γίνει λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.