Ειδήσεις

Όλα ανοικτά σε κορυφή και ουρά

bannersal.JPG

Ο Παναθηναϊκός και ο Δούκας πήραν τα ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, νίκη για Σαλαμίνα, ισοπαλία στο Βύρωνα και αναβολή στο Πέραμα

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. Οι πράσινοι του Απόστολου Μπελτσίδη επικράτησαν στο Καματερό με 4-1 της Ένωσης του Γιάννη Ζιάβα, η οποία υπέστη την δεύτερη σερί ήττα της, μετά απ’ αυτή από τον Δούκα με 5-4 στο ΔΑΪΣ. Στους 39 βαθμούς η Ένωση, στους 36 οι πράσινοι.

Ο Δούκας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο κλειστό Αντώνης Φώτσης στα Ιλίσια και υποχρέωσε τον Ερμή Ζωγράφου στην ήττα με 10-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν υπερδιπλάσιες τελικές (38 έναντι 15), ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Πλέον, μετρούν 35 βαθμούς και είναι στο -4 από την ΑΕΚ με ματς λιγότερο (με την Κόμπρα την Πέμπτη στο Βύρωνα), στους 31 έμεινε ο Ερμής.

Η Σαλαμίνα πανηγύρισε τη νίκη με 4-0 απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής για την 15η στροφή του πρωταθλήματος και έφτασε τους 16 βαθμούς, ευρισκόμενη στην έκτη θέση, ενώ οι νεοφώτιστοι έμειναν ουραγοί με τέσσερις και συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι της Κόμπρας με τον Ηνίοχο. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 13 βαθμούς και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Δούκα την προσεχή Πέμπτη (27/1) και πάλι στο κλειστό του Βύρωνα. Στους έξι βαθμούς έφτασαν οι γαλάζιοι που βρέθηκαν μια ανάσα από το τρίποντο που θα τους έδινε ώθηση στη μάχη της παραμονής. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο +2 από τον τελευταίο Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Τέλος, αναβλήθηκε το παιχνίδι του Φαλήρου με το Νέο Ικόνιο στο κλειστό του Περάματος εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν όλη την χώρα μετά την επέλαση της "Ελπίδας". Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΠΕΠΣΣ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σαλαμίνα - Πήγασος Αγίας Παρασκευής 4-0
Ερμής Ζωγράφου - Δούκας 2-10
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-4
Κόμπρα - Ηνίοχος 1-1
Φάληρο - Νέο Ικόνιο (αναβλήθηκε)