Ειδήσεις

Ντέρμπι στην Πολιτεία, μάχες παντού

futsalball.jpg

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ερμής δεσπόζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, στη Σαλαμίνα το εντός έδρας ματς του Δούκα

H Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής, όπου γίνονται πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο για την κορυφή όσο και για την ουρά. Η κανονική περίοδος είναι στην τελική ευθεία και ως εκ τούτου κάθε ματς πλέον είναι οριακό για όλες τις ομάδες και τους στόχους που κυνηγούν στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (29/1) στις 16:00, ο Δούκας είναι τυπικά γηπεδούχος με αντίπαλο τη Σαλαμίνα και το ματς διεξάγεται στο Νίκος Γραμματικός εξαιτίας του ότι κατέρρευσε η οροφή του ΔΑΪΣ λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης στην Αττική. Οι μπλε θα στερηθούν της μόνιμης έδρας τους, γι' αυτό και θα αγωνιστούν στο "σπίτι" της αντιπάλου. O ΑΣΕΔ είναι δεύτερος, στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, στους 16 βαθμούς είναι η έκτη του πίνακα Σαλαμίνα.

Στις 21:30 στο "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στον Ηνίοχο και την ΑΕΚ που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Οι γαλάζιοι είναι στους έξι βαθμούς στο +2 από την τελευταία θέση και παλεύουν να σώσουν την παρτίδα της παραμονής, ενώ η Ένωση έχει 39 βαθμούς και θέλει να κλειδώσει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Την Κυριακή (30/1) στις 17:30, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην Πολιτεία τον Ερμή Ζωγράφου στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 3η και την 4η θέση αντίστοιχα. Οι πράσινοι έχουν 36 βαθμούς έναντι 31 των φιλοξενούμενων και είναι μια αναμέτρηση αμφίρροπη.

Την Δευτέρα (31/1) στις 22:00 γίνονται δύο αγώνες που κλείνουν το πρόγραμμα του τριημέρου. Το Νέο Ικόνιο υποδέχεται την Κόμπρα στο Πέραμα, ενώ ο ουραγός Πήγασος φιλοξενεί στην Αγία Παρασκευή το Φάληρο και παίζει μια κατηγορία σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι.