Ειδήσεις

4η Σχολή NATIONAL C FUTSAL

bannersal.JPG

Διενέργεια της 4ης Σχολής NATIONAL C FUTSAL, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27/02/2022 – 06/03/2022

Σας ανακοινώνουμε τη διενέργεια της 4ης Σχολής NATIONAL C FUTSAL, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27/02/2022 – 06/03/2022. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 16/02/2022. Τα δικαιολογητικά είναι:

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου (αποστέλλεται συνημμένα)
2. Βεβαίωση ΕΠΟ ή ΕΠΣ ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
4. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
5. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο και καρδιολόγο, όχι παλαιότερο των δύο (2) μηνών
6. Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις
7. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Λυκείου τουλάχιστον
8. Σύντομο βιογραφικό
9. Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης (εφόσον δεν έχει αποσταλεί)

ΠΡΟΣΟΧΗ:

-Μέχρι την τελική αξιολόγηση και έγκριση των αιτήσεων από την ΕΠΟ στις 16/02/2022, κανένας από τους ενδιαφερόμενους να μην προχωρήσει στην πληρωμή των παραβόλων συμμετοχής στη Σχολή. Για την καταβολή των χρημάτων, θα υπάρξει νεότερη ειδοποίηση.
-Όσοι από τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη ταυτότητα πάγκου προπονητή περιόδου 2021-2022, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν συμμετοχή στην εν λόγω Σχολή, διαφορετικά θα τους αφαιρεθεί η ταυτότητα.

Τέλος, οι ενδφιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους κ.κ. Γιώργο Βασσάλο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και Στέφανο Σοϊλεμέ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ώστε να ενημερωθούν για οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με τη Σχολή.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την αίτηση