Ειδήσεις

Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους

bannersal.JPG

Τι ισχύει από εδώ και στο εξής σχετικά με τους ανεμβολίαστους αθλητές ή αξιωματούχους ομάδας στους αγώνες Σάλας

Ενόψει των αγώνων όλων των διοργανώσεων της ΠΕΠΣΣ, σας ενημερώνουμε ότι από εδώ και στο εξής – και μέχρι νεότερης ειδοποίησης – και σχετικά με τους ανεμβολίαστους αθλητές ή αξιωματούχους ομάδας, θα ισχύουν τα παρακάτω:

1. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΩΣ KAI 11 ΕΤΩΝ: Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα, θα πρέπει να υποβληθούν σε self-test την ημέρα του αγώνα και να έχουν είτε σε έντυπη μορφή είτε σε ηλεκτρονική τη δηλωμένη στο gov.gr βεβαίωση.

2. ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ & ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα, θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid-test είτε την ημέρα του αγώνα είτε την προηγούμενη, σε πιστοποιημένο εργαστήριο και να έχουν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή το αποτέλεσμα, με το QR Code απαραιτήτως, ώστε αυτό να μπορεί να σκαναριστεί.

Επίσης ενημερώνουμε ότι:
i. Ο έλεγχος των παραπάνω πιστοποιητικών πριν από κάθε αγώνα, θα γίνεται με τη συνεργασία των Υπευθύνων COVID των διαγωνιζόμενων σωματείων.

ii. Σε περίπτωση που κάποιος ανεμβολίαστος αθλητής ή ανεμβολίαστος αξιωματούχος ομάδας δεν φέρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό, όπως περιγράφεται παραπάνω, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, ούτε εισόδου στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι εμβολιασμένοι απαλλάσσονται από οποιοδήποτε είδους test και θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το εν ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.